Flammefrysningsbesværgelse


Flammefrysningsbesværgelse er en besværgelse, der som navnet siger, ændre virkningerne af en brand. I stedet for afbrænding, føltes flammerne som en varm sommerbrise. Det er blevet beskrevet som en blid kildrende fornemmelse.
For at udføre besværgelsen skal man svinge sin stav over sit måls hoved og ud skyder et hvidt lys.
Hekse og troldmænd i middelaldertiderne brugte denne besværgelse til at beskytte sig selv for at blive brændt på bålet, når de blev jagtet ned for at være magiske. De lod som om at være i smerte og nogle lavede det endda om til en leg. En heks ved navn Wendelin the Weird nød eftersigende fornemmelsen af de forvandlede flammer så meget, at hun lod sig fange og brænde på bålet mindst 47 gange i forskellige forklædninger.
En skuespiller der spillede Crapaud brugte besværgelsen da han spillede med i en dårlig udgave af Malecrit's ’Alas, I've Transfigured My Feet’, for at beskytte sig mod ilden mens han bliver opslugt af flammer i stykkets finale.
Albus Dumbledore brugte også besværgelsen i 1938 sammen med Incendio på Romeo Gådes klædeskab for at bevise at han var en troldmand.


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.