Ild samtale


Ved hjælp af Susepulver i en kamin der er forbundet med Susenetværket, kan man kommunikere over lange distancer. Den der skaber kontaktens hoved kommer til syne i flammerne og man kan tale sammen og endda have fysisk kontakt.

Ligesom at man ved hjælp af Susepulver kan rejse over lange distancer gennem kaminer der er forbundet til susenetværket, kan man også kommunikere på denne måde. Dette fungere ved at ens hoved kommer til syne i flammerne hos den man ønsker at have en samtale med. Man kan på denne måde også have fysisk kontakt, selvom det oftest benyttes til almene eller vigtige samtaler.

I Harry Potter og Flammernes Pokal, kapitel 11, bruger Amos Diggory denne metode til at kontakte Arthur Weasley angående en haste meddelse fra ministeriet.

I Harry Potter og Flammernes Pokal, kapitel 19, benytter Sirius Black denne metode til at kontakte Harry Potter, igennem kaminen i Gryffindors opholdsstue. Harry overværede det tidligere hos Weasley familien, så han bliver ikke nær så forskrækket eller overrAsket.

I Harry Potter og Fønixordenen, kapitel 27 og 28, bliver alle ildsteder overvåget af Ministeriet for Magi.

Opdatet d. 3. november 2013

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.