Finite Incantatem


Finite Incantatem er en den mest almindelige modbesværgelse der bliver anvendt i dueller eller i helt almindelige hjem, som sikkerhedsforanstaltninger før en troldmand besvarer Døren.
Det er stadig ukendt hvem eller hvornår denne besværgelse blev opfundet, men besværgelsen er en af de syv besværgelser der bliver dækket i Standardlektioner i Besværgelser af Miranda Goshawk.
Den almindelige modbesværgelse opsiger alle magiske effekter, og det er alt lige fra simple forhekselser til besværlige besværgelser. Det er ukendt om det er forskel mellem Finite og Finite Incantatem, og det er muligt at Finite er en mere simpel og ligetil udgave af besværgelsen.
For at udføre besværgelsen skal man udtale [fi-NEE-tay in-can-TAH-tem] og svinge sin stav først i to halvbuer, med en stor bue nedenunder. Så skyder der et rødt lys ud af staven.
Severus Snape brugte denne besværgelse den 17. december 1992, hvor han sluttede adskillige uheldige besværgelser der påvirkede medlemmerne af duellerings klubben, da tingene kom ud af kontrol.
Remus Lupus brugte besværgelsen den 18. juni 1996, for at slutte en Tarantallegra besværgelse der påvirkede den stakkels Neville Longbottom.
Harry Potter brugte denne besværgelse den 2. maj 1998, hvor han stoppe effekterne fra Descendo der blev kastet af Crabbe på en stor bunke objekter.


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.