Fremmanede genstande


Denne besværgelse er yderst brugbar og effektiv, da den kan fremkalde genstande og objekter ud af den blå, tynde luft.

I Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, kapitel 11, bruger professor McGonagall denne besværgelse til at fremmane en stor vifte. Hun får Ernie McMillan til at vifte den forstenede Næsten Hovedløse Nick op til Hospitalsfløjen.

I Harry Potter og Fangen Fra Azkaban, kapitel 9, bruger Albus Dumbledore denne besværgelse til at fremmane hundredevis af lilla farvede soveposer, da eleverne skal tilbringe natten i Storsalen.

I Harry Potter og Fønixordenen, kapitel 8, bruger Albus Dumbledore denne besværgelse til at fremmane komfortable lænestole.

I Harry Potter og Fønixordenen, kapitel 22, bruger McGonagall denne besværgelse til at fremmane træ stole.

I Harry Potter og Fønixordenen, kapitel 22, bruger Arthur Weasley denne besværgelse til at fremmane flere stole, så hans gæster alle kunne sidde hos ham på hospitalet.

I Harry Potter og Flammernes Pokal, kapitel 24, bruger Albus Dumbledore denne besværgelse til at fremmane en te bakke i Hagrids hytte.

I Harry Potter og Flammernes Pokal, kapitel 5, bruger Fred og George Weasley denne besværgelse til at fremmane duge til aftensmaden i haven.

I Harry Potter og Halvblodsprinsen, kapitel 1, bruger Cornelius Fudge denne besværgelse til at fremmane 2 glas whiskey på Premierministerens kontor.

Opdateret d. 3. november 2013

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.