Klokkeblomst flammer


Denne besværgelse er også kendt som Blå Flammer besværgelsen eller Kold Ild besværgelsen.

Besværgelsen skaber blå, kølige flammer, der kun afgiver varme til objekter helt tæt på flammerne. Flammerne beskrives som lys, skinnende blå. Ilden kan holdes og røres uden der sker skade. Flammerne kan ikke slukkes eller dæmpes med vand.
I Harry Potter og De Vises Sten, kapitel 11 – side 180, bruger Hermione denne besværgelse til at lave en flamme som Harry, Ron og Hermione bærer omkring i et marmeladeglas mens de er ude i den iskolde slotsgård.

I Harry Potter og De Vises Sten, kapitel 11 – side 189, bruger Hermione denne besværgelse til at distrahere Snape da hun fejlagtigt tror at Snape er igang med at forhekse Harry’s kost under Quidditch kampen mod Slytherin.

I Harry Potter og De Vises Sten, kapitel 16 – side 273, bruger Hermione denne besværgelse imod Djævleslyngen for at redde Harry og Ron.

I Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, kapitel 11 – side 184, bruger Hermione denne besværgelse til at brygge Polyjuice-eliksiren.

I Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, kapitel 11 – side 184, lærer man at Hermione er ekspert i transportabel, vandafvisende ild.

Opdateret d. 8. april 2014

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.