Animagusbesværgelsen


Kommer fra ordet ”Animal” som betyder dyr og det græske ord ”magus” som betyder troldmand, så det bliver til ”dyretroldmand”

Animagusbesværgelsen får den der udfører denne besværgelse, til at blive Animagus. Den er meget svær at gennemføre og kun de bedste troldmænd kan finde ud af det. Det kan let gå galt, og dette er en af grundende til at Ministeriet skal godkende en, inden man har lov til at benytte sig af Besværgelsen.

Fra bøgerne kender vi i alt 8 personer der kan udføre animagusbesværgelsen korrekt. Der er kun fire af dem der har ladet sig registere (fået godkendelse af Ministeriet), og dette er: Minevra McGonagall der kan forvandle sig til en kat, Morgan le Fay der kan forvandle sig til en fugl, Cliodna der kan blive en kat og Falco Aesalon der kan forvandle sig til en falk. De fire andre, dvs. de uregistrerede, er Sirius Black - Harrys gudfar, der forvandler sig til en hund, Peter Pettigrew som forvandler sig til en rotter, James Potter, Harrys far, der forvandler sig til en kronhjort og Rita Rivejern der kan forvandle sig til en hornbille,

Tre af de uregistrede, James, Sirius og Peter, brugte tre skoleår at finde ud af hvordan man udførte denne besværgelse. De ville nemlig gerne være sammen med Remus Lupus når han blev til varulv. De knækkede koden og på deres femte år lykkedes det dem at udføre den svære Animagusbesværgelse. James og Sirius blev begge store, stærke dyr der kunne holde varulven i skak, mens Peter blev en lille rotte, der kunne undgå Slagpoplens grene, trykke på den lille rod der får træet til at fryse, så de fire venner kunne kravle igennem hullet til Det Hylende hus.

BEMÆRK: Det er ikke muligt selv at vælge sin animagus - det er ens indre dyr.


Opdateret d. 10 august 2011

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.