Proteusbesværgelsen


Besværgelsen forvandler nogle genstande til den samme genstand, hvilket altså gør at hvis man ændrede på den ene ting, ændrede det sig på dem alle. Det er en meget nyttig besværgelse til at aftale hemmelige ting på.

I Harry Potter og Føniksordenen hvor Hermione har fået overtalt Harry til at lære folk Forsvar Mod Mørkets Kræfter, bruger hun denne besværgelse, da alle de personer, der vil hjælpes fra Dolora Nidkjær, skal kunne se hvornår der er DA møder (Dumledores Armé). Hun tryllede et antal galleoner om til falske. Så når Harry, der bar originalen, ændrede den, ville alle de andres galleoner bliver varme, og ændre sig magen til Harrys. Denne besværgelse er en meget avanceret besværgelse, som 7. års elever bruger i F.U.T perioden.

De falske galleoner blev gemt, og brugt to år senere til DA. Der var det dog Ginny Weasley, Luna Lovegood og Neville Longbottom, der var lederne. Fred & George har også deres, og det et sådan at de kommer og hjælper til med det sidste slag på Hogwarts år 1998.

Draco Malfoy bruger også denne besværgelse for at holde kontakt med Madam Rosmerta i hans planer om at dræbe Albus Dumledore.

Opdateret den 7. august 2014


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.