Verdimillious


Verdimillious er en besværgelse. Navnet kommer af det latinske ”Viridis”, som betyder grøn. Og ”Mille” fra fransk, som betyder tusind, hvilket lægger op til de mange gnister, der bliver skudt ud når man bruger besværgelsen.
Udtalelsen lyder: ” vur-duh-MILL-ee-us”. Den kan bruges i dueller, men den bruges også til at afsløre mørk magi. I Dueller bevæger man hånden i et fremadrettet slag med staven. Dette vil resultere i, at staven vil skyde grønne gnister af sted. De grønne gnister eksploderer lidt og svitser din modstander.
Man kan også bruge besværgelsen til at afsløre nærliggende Mørk Magi. Dette gøres ved at man vifter sin stav i cirkler over hovedet, siger besværgelsen langsomt og lade være med at sigte på noget. Da vil besværgelsen vise sig ved at blive en grøn lyskugle, som bliver kastet fra staven og eksploderer et par meter væk i et blændende grønt lys, som vil oplyse rummet fuldstændig i et øjeblik.
Så længe som det grønne lys er der, vil platforme og Døre der var skjult af mørk magi blive afsløret, inden de atter vil forsvinde, når det grønne lys forsvinder.
Man kan forstærke besværgelsen ved at sige ”Verdimillious Duo” og ”Verdimillious Trio”

Man ser besværgelsen i Harry Potter og De Vises Sten, da det er en besværgelse som professor Quirrell lærer førsteårseleverne i år 1991/1992.
Dette får man i Harry Potter og Fønixordenen at vide, at Ministeriet fandt var en passende besværgelse at undervise 1. årgang om.

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.