Tændstik til synål


Denne forvandlingsbesværgelse, gør det muligt at forvandle en tændstik eller lignende objekter til en synål. Denne forvandlingsbesværgelse anses for en af de mest simple af alle arter, selvom den selv for nybegyndere, vil anses for at være problematisk at udføre.
For at udføre denne besværgelse skal man sige objektets navn og derefter til synål. Eksempelvis “Tændstik til Synål”, mens man med et let slag, berører objektet. Det er vigtigt at man formår at ramme objektet, da forvandlingsbesværgelsen derfor ellers ikke vil lykkedes. Under hele seancen vil besværgelsen være farveløs.


Vi hører om denne forvandlingsbesværgelse i:
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, hvor professor Minerva McGonagall underviser i denne forvandlingsbesværgelse, efter at have lavet dem tage meget komplicerede noter om emnet. Den eneste det lykkedes nogenlunde for er Hermione Granger, i lektionens afslutning. Professor McGonagall blev så stolt at hun viste resultatet af Hermione Grangers tændstikker frem, der nu var blevet forvandlet til spidse sølv og stållignende pinde, dog uden et hul i enden.
Efterfølgende gav Professor McGonagall dem en bunke lektier for, sandsynligvis om emnet.


Referencer:
Harry Potter og De Vises Sten (kapitel 7).
Harry Potter og De Vises Sten (kapitel 8).

Opdateret d. 05. marts 2016

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.