Melofors


Denne forhekselse gør at offerets hoved bliver omsluttet af et Græskar. Det ligner at selve hovedet bliver forvandlet til et, men da man Både kan ødelægge det, eller det selv falder af efter kort tid, kan det ikke være tilfældet.
For at udføre denne besværgelse skal man pege direkte med sin stav mod offerets hoved. Lykkedes forhekselsen vil stavens spids lyse orange, og offerets hoved vil blive omsluttet af Græskar.

Vi hører om denne i:
Harry Potter og Flammernes Pokal, hvor Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley render rundt og forhekser Erklings med denne, efter at have lært den i Forsvar mod Mørkets Magter af Barty Ferm Jr., der på daværende tidspunkt er forklædt som Alastor Dunder ved hjælp af Polyjuice eliksir.
Næste gang vi hører om den er i Harry Potter og Fønixordenen, efter Albus Dumbledore ville blive arresteret, fordi han påtog sig ansvaret for Dumbledores Armé, som i virkeligheden blev stiftet af Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley. Albus Dumbledore undslipper med lethed Cornelius Fudge, Dolores Nidkjær og Percy Weasley. Dagen efter er der spredt et rygte på hele Hogwarts omkring Cornelius Fudge, der efter sigende skulle være blevet ramt af denne forhekselse af Albus Dumbledore, og efterfølgende indlagt på Skt. Mungos Hospital for Magiske Kvæstelser.

Referencer:
Harry Potter og Flammernes Pokal.
Harry Potter og Fønixordenen (kapitel 28).

Sidst opdateret den 6. februar 2016

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.