Stormhateliksiren


Indgredienser:

Venusvogn og andre ukendte

Denne eliksir gør, at man stadig kan beholde sit menneskesind, når man bliver forvandlet til en varulv. Den kan ikke kurere varulve tilstanden, kun gøre den bedre for varulven, der vil være i stand til at kontrollere sig selv under forvandlingen. Varulven, der skal hjælpes, skal indtage drikken hver dag i ugen op til forvandlingen. Ellers har den ingen effekt.
Den vigtigste ingrediens i denne eliksir er en plante med mange navne. Den hedder bla. erantis, stormhat, venusvogn og monkshood.

Dette er en ufatteligt avanceret eliksir, og bliver den brygget forkert, kan det få fatale følger, grundet at monkshood er en meget giftig plante. Den har derudover en utroligt fæl smag, og man kan ikke tilføje noget sødende til den, da dette vil gøre den ubrugelig. Når eliksiren er brygget korrekt, står der en lille blå dis op fra den. Da Schnobbevom forklarer eleverne om eliksiren, indrømmer han også, at han er meget imponeret over manden, der har brygget den, da det må have taget ufatteligt mange evner og arbejdstimer.

Eliksiren er opfundet af en troldmand ved navn Damocles, som har modtaget Merlins Orden for opfindelsen af eliksiren. Stormhateliksiren er en nylig opfundet eliksir, og før i tiden kunne varulve ikke gøre noget for at forhindre, at varulve forvandlede sig ved hver eneste fuldmåne.
Severus Snape var en sand mester til at brygge eliksiren, og det var også ham, der bryggede den til Remus Lupus inden hver eneste fuldmåne. Inden eliksiren blev opfundet, måtte Lupus under hans skoletid gemme sig i det hylende hus hver eneste gang, han skulle forvandle sig.

Opdateret d. 15. maj 2014

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.