Kakerlakker


Indgredienser:

Ikke angivet


En kakerlak er et insekt som er kendt i Både den magiske og ikke-magiske verden. Magikere bruger insektet til at lave eliksirer med og ser det dermed som en eliksiringrediens.
I Mugglernes verden er der op mod 7500 arter af Kakerlakker, hvoraf de fleste af dem endnu ikke er beskrevet. Det er som regel kendt for at være flade dyr med lange følehorn og lever hovedsageligt i tropiske skovområder. De ses sjældent om dagen, er altædende og betragtes som naturens skraldemænd.

I 1993 da Neville Longbottom og hans klasse skulle have om Boggarten i Forsvar Mod Mørkets Kræfter, ændrede Boggarten sig til en kakerlak, inden den tog form som Severus Snape, der var Longbottoms største frygt. (Harry Potter og Fangen fra Azkaban.)
Dengang Severus Snape var eliksir professor på Hogwarts, havde han et glas af disse på sit kontor og da Harry Potter beklageligt kom til at kaste Legilimensi besværgelsen tilbage på Snape, smed han Harry ud af sit kontor og kastede glasset med Kakerlakker efter ham, hvilket smadrede lige over Harry Potters hoved. (Harry Potter og Fønixordenen)


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.