Bobutube


Bobutuber er magiske planter, der siges at ligne store, tykke, sorte skovsnegle. Det er kun den synlige del af planten, der ser sådan ud. Den synlige del af planten, delen der er over jorden, vrider sig af egen fri vilje. Overfladen af Bobutuben er dækket af skinnende bumser, der får den til at se endnu værre ud, og som når presset på, sprøjter tykt gulgrønt pus ud. Væsken lugter kraftigt af benzin. Det er ukendt hvor planten stammer fra, men de holdes i Hogwarts drivhuse.

Bobutuber pus fungerer som en behandling for svær akne, men ufortyndet pus kan påvirke ubeskyttet hud på utilsigtede måder. Dette antyder at bobotube-pus skal fortyndes i en opløsning eller blandes med andre ingredienser for at virke optimalt.

På fjerde årgang i Botanik bliver Bobutuber diskuteret. Det er også på Hermione Grangers fjerde år, at hun bliver sendt et brev fyldt med ufortyndet Bobutuber-pus af en ukendt person, der angiveligt, efter at have læst Rita Rivejerns sladderartikel, troede Hermione legede med kærligheden hos Både Harry Potter og Viktor Krum. Det gav hende grimme vabler.

Opdateret d. 04. oktober 2014

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.