Græskar


Cucurbita er navnet for den orden, Græskar-ordenen, som et Græskar hører inde under. Arten består af cirka 13 forskellige arts muligheder, og det kommer formenligt fra det tropiske og subtropiske Amerika. Et Græskar er en krybende eller klatrende plante, som får nogle store gule blomster.

Selveste planten Græskar, sætter nogle bær, som hedder Græskar. Formenligt er navnet på hele planten, kommer fra dets bær. De bær, er verdens største bær, det største Græskar, kommer af arten Cucurbita maxima som kan veje op til 100 kilo.

Et orange Græskar, er blevet tegn på halloween. Der er nu mange Græskar, som ender til fest eller anden ballade, som udskårende ting og andet. Mange mennesker har en tradition med at skære et Græskar hult, og skære i sider, så det kommer til at ligne et monster eller noget. Så kan de burge fyldet til tærter og andet madlavning. Det sker tit omkring d. 31 oktober. Mange mugglere følger tit denne ting, og derfor er det næsten blevet en tradition. Magikere kan også godt finde på at lave det, til halloween.

Opdateret d. 16. november 2014

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.