Abyssinske figentræer


De Abyssinske figentræer blev fundet i Abessinien. Dens rødder er aggressive, hvilket gør at planten kan overleve i ethvert miljø. Blomstens blade har medicinske egenskaber og er ingredienser i Skrumpedrikken for at fremkalde euforien. Derudover er væsken inden i den lilla.
Figentræet er en magisk plante, hvor blomsterne gror inden i planten og har en lilla farve ligesom væsken. Planten er løvfældende, hvilket betyder at den smider bladene i efteråret og er bladløs vinteren over. Dens aggressive rødder gør at den kan overleve selvom der er slud og sne. Her er der tale om dens ydre blade, da den har blomster i frugterne, der også har blade på sig.
For at få fat i bladene og deres magiske egenskaber, må man flå frugten, da blomsten og dens blade er indeni.
På apoteket i Diagonalstrædet kan man købe ingrediensen for 3 Galeoner.

I 1992 satte Pomona Spire sine elever på anden årgang til at beskære skrumpefigner med en saks i løbes af lektionen i Botanik. (Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer)
I 1993 lærte Severus Snape tredje års studerende at brygge Skrumpedrikken. I denne lektion hævdede Draco Malfoy at hans skadede arm forhindrede ham i at skrælle skrumpefignerne, hvilket Snape derfor beordrede Harry Potter til at gøre. (Harry Potter og Fangen fra Azkaban)


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.