Ministeriet For Magi


Ministeriet for Magis vigtigste opgave er at holde den magiske verden skjult for mugglerne. Ministeriet er den regerende magt i den magiske verden og er et kompliceret net af forskellige afdelinger og organisationer.
Ministeriet består af 7 afdelinger, hvor Afdelingen for Magiske Efterretninger er den absolut største. Alle de andre afdelinger er på den ene eller anden måde underlagt denne afdeling. (FB)

Ministeriets hovedkvarter ligger i London, placeret i Whitehall og blev grundlagt i 1707.
Det består af talrige afdelinger, komiteer, bestyrelser og kontorer, som alle har til opgave at opretholde loven og ordenen i det magiske samfund. Ministeriet står ligeledes for handel og internationale forhold.

De kontorer der står for opretholdelsen af lov og orden, er ligeledes ansvarlige for styringen af Azkaban.

Muggler premierministeren har kendskab til troldmandsverdenen. Det samme gør sig antageligt gældende for den amerikanske præsident og andre verdensledere. Hver gang der sker ting i den magiske verden som kunne berøre muggleverdenen, får ministeren i det ramte land besked fra Ministeren for Magi.

International Magi:

Andre lande har lignende styreformer, som vi kender Ministeriet for magi. Alle disse lande har underskrevet Det Internationale Hemmelighedsdekret fra 1962. Dekretet pålægger landende at holde den magiske verden skjult for mugglere og at holde opsyn med arrangementer som Quidditchkampe. Ligeledes fordrer dekretet at magiske væsner holdes skjult for mugglerne. (FB, QA)

Der findes Ministerier for Magi i:

Andorra (FP 28)
Burkina Faso (FB)
Bangladesh (QA)
Brasilien (FFA)
Bulgarien (FP 5+8)
England
Frankrig
Tyskland (FP 5)
Indien (QA)
Iran (QA)
Japan
Liechtenstein
Mongoliet (QA)
New Zealand (QA)
Norge (FP 5)
Pakistan (QA)

Under Ministeriet for Magis tid, har der i alt været 35 ministre.
Ministeren For Magi:

Det 18. århundrede:

Ulick Gamp
Den allerførste minister for magi og stifter af den magiske efterretningstjeneste.
Fra 1707 til 1718.

Damocles Rowle
Han grundlagde troldmandsfængslet Azkaban. Senere blev han tvunget til at træde tilbage af Den Internationale sammenslutning af Troldmænd, grundet hans handlinger mod mugglere.
Fra 1718 til 1726.

Perseus Parkinson
Han forsøgte at vedtage et lovforslag der forbød en raceblanding mellem fuldblod og mugglere. Offentligheden godkendte ikke dette lovforslag og stemte ham ud ved første lejlighed.
Fra 1726 til 1733.

Eldritch Diggory
Han etableret et auror rekrutteringsprogram, hvorefter han forsøgte at lukke Azkaban, men dette blev afvist. Derefter forsøgte han at få fjernet Dementorerne, og dette blev på lige fod afvist. Han blev fundet død på kontoret i 1747.
Fra 1733 til 1747.

Albert Boot
Han trådte tilbage efter en dårlig forvaltning af nisse-oprøret.
Fra 1747 til 1752.

Basil Flack
Den hidtil mest kortvarige minister på posten. Fratrådte posten, under nisse-oprøret, efter nisserne allieret sig med varulve.
1752.

Hesphaestus Gore
En af de tidligst ansatte aurorer. Han havde blandt andet succesfuldt stoppet oprør ved flere forskellige magiske væsner, under sin tid som auror. Efterfølgende renoverede han og sikrede cellerne i Azkaban.
Fra 1752 til 1770.

Maximilian Crowdy
Førte flere angreb mod mugglere, hos fuldblodsgrupper. Han blev fundet død på kontoret, på mystisk vis.
Fra 1770 til 1781.

Porteus Knatchbull
Han havde en korrespondance med den daværende premiereminister Lord North. Denne minister var efterfølgende nødt til at træde af, da han lækkede at der fandtes magikyndige mugglerfødte.
Fra 1781 til 1789.

Salvelsesfulde Osbert
Påvirket af fuldblodsmani og blev anklaget for at blive styret af Septimus Malfoy, der gjorde at han måtte træde af.
Fra 1789 til 1798.

Artemisia Lufkin
Den første heks på ministerposten og stifter af Det Internationale Magiske Samarbejde. Der blev foruden også afholdt et Quidditch Verdensmesterskab i England, under hendes embede.
Fra 1798 til 1811.

Det 19. århundrede:

Grogan Stump
Han var den der definerede og indførte loven om hvornår man er dyr og hvornår man er menneske, samt skabte klassificeringsskalaen for magiske væsner. Derudover omstruktureret han også afdelingen for Regulering og Overvågning af Magiske Væsner. Derudover etablerede han også afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene.
Fra 1811 til 1819.

Josephina Flint
Hun besad en anti muggle holdning, og angreb ofte nye muggleopfindelser, såsom telegrafi og hævdede at det forstyrrede tryllestavenes brug og funktion.
Fra 1819 til 1827.

Ottaline Gambol
Opfinderen af idéen bag Hogwartsekspressen. Altså måden at fragte elever til og fra Hogwarts. Derudover stiftede han et udvalg til at undersøge mugglernes hjernekapacitet. Om det var til ovenstående formål er dog uvist.
Fra 1827 til 1835.

Radolphus Lestrange
Han forsøgte at lukke Mysteriedepartementet, dog uden held. Senere trådte han af, grundet dårligt helbred. Han kunne eftersigne ikke længere klare presset på kontoret.
Fra 1835 til 1841.

Hortensia Milliphutt
Han indførte flere love end nogen anden minister. Hun blev dog fravalgt efter at have indført nok trættelige love.
Fra 1841 til 1849.

Evangeline Orpington
Skaberen af perron 9¾, på Kings Cross station, hvor Hogwartsekspressen skulle afgå fra. Derudover menes det også at hun ulovligt greb magisk ind i Krimkrigen.
Fra 1849 til 1855.

Priscilla Dupont
Hun udviklede et irrationelt had til den daværende premierminister; Lord Palmerston, der udgjorde en større periode med muggler drillerier, som bestod i at forhekse mugglergenstande, såsom skrumpeNøgler og bidende håndtag, der skulle skræmme mugglerne. Hun blev tvunget til at gå af, efter det gik for vidt.
Fra 1855 til 1858.

Dugald McPhail
Han var minister i en stabil og stille periode. Han indførte Natbussen i 1865.
Fra 1858 til 1865.

20. århundrede:

Faris Spavin
Den hidtil længst siddende minister, som døde i en alder af 147 år. Han overlevede desuden et angreb fra en kentaur, som tog en ”En kentaur, et spøgelse og en dværg gik ind på en bar” joke yderst personligt.
Fra 1865 til 1903.

Venusia Crickerly
Tidligere auror og yderst kompetent og systematisk minister. Døde i en haverelateret Mandrake ulykke i 1912.
Fra 1903 til 1912.

Archer Evermonde
Skabte en nødlovgivning, der forhindrede troldmænd i at deltage i første verdenskrig da dette ville være en klar overtrædelse af Det Internationale Hemmelighedsdekret.
Fra 1912 til 1923.

Lorcan McLaird
En mand af få ord, der udelukkende benyttede enstavelsesord, og altid kreerede røg med sin stav. Han blev tvunget til at gå af, grundet irritation af kollegaer og ansatte.
Fra 1923 til 1925.

Hector Fawley
Det magiske samfund var ved at falde sammen under Gellert Grindelwald revolutionsteori. Hector tog ikke dette tilstrækkelig alvorligt og blev tvunget til at gå af efterfølgende.
Fra 1925 til 1939.

Leonard Spencer-Moon
Han startede som te-dreng i afdelingen for Magiske Katastrofer. Efterfølgende blev han Minister for Magi, i en hektisk periode, hvor Både en troldmandskrig, samt muggler krig var i gang. Han forholdt dog god kontakt med muggler premierministeren Winston Churcill.
Fra 1939 til 1948.

Wilhelmina Tuft
Hun var minister under en fredelig periode, men blev fundet død på kontoret efter at have spist Alihotsy blade, som hun var allergisk for.
Fra 1948 til 1959.

Ignatius Tuft
Søn af Wilhelmina Tuft, som blev valgt som minister efterfølgende, grundet hans mors popularitet. Han blev dog tvunget til at gå af, efter at have forsøgt at indføre Dementor avlsprogram.
Fra 1959 til 1962

Nobby Leach
Den første mugglefødte Minister for Magi. Han nægtede at have noget at gøre med Englands VM Quidditch sejr i 1966, og efterfølgende tvunget til at gå af, efter konspirationsteorier, formegentlig startet af Abraxas Malfoy, om en mulig sygdom han besad.
Fra 1962 til 1968.

Eugenia Jenkins
Behandlede en større sag, omkring fusernes rettigheder yderst kompetent og et større opgør under en march, som skulle tilkendegive fusernes ønske om flere rettigheder på lige fod med fuldblodsstaden. Hun blev efterfølgende tvunget til at gå af, grundet Lord Voldemort opstand, simpelthen af frygt for at blive dræbt, grundet hendes holdninger omkring fusere.
Fra 1968 til 1975.

Harold Minchum
Indførte flere Dementorer ved Azkaban, men var ikke i stand til at stoppe Lord Voldemorts vej til magt.
Fra 1975 til 1980.

Millicent Bagnold
Han sørgede for flere hundrede dødsgardister blev fanget og ført til Azkaban, efter Lord Voldemort forsvandt.
Fra 1980 til 1990.

Cornelius Oswald Fudge
Han blev valgt til posten i 1990 efter Millicent Bagnold gik på pension. I starten sendte han stribevis af ugler til Albus Dumbledore for at få gode råd, men begyndte efterhånden at se Albus som en trussel. (DVS 5) Han vidste at Albus var en god kandidat til ministerposten, selvom denne han ikke selv ønskede det. Fudge elskede sin stilling så højt, at han valgte at overse Lord Voldemorts tilbagevenden. Først da Fudge selv så Voldemort i juni 1996, bekendte han sin viden om dennes tilbagevenden til offentligheden. Kort efter blev han afsat som Minister, pga. befolkningens mistillid til ham.
Fra 1990 til 1996.

Rufus Scrimgeour
Scrimgeour erstattede Fudge kort efter Voldemorts tilbagevenden blev offentligt kendt. Han var tidligere chef for Auror afdelingen. Scrimgeour var villig til at tage alle midler i brug for at fange Voldemort og dæmpe befolkningens bekymring. Bl.a. tog han folk som Stan Stabejs til fange i Azkaban, velvidende at manden var uskyldig. Han forsøgte ofte at få Harry og Albus til at vise sig i Ministeriet For Magi, uden held.
Fra 1996 til 1997.

Pius Thicknesse
Tidligere leder af afdelingen for Magiske Efterretninger. Han blev pålagt imperius forbandelsen af dødsgardisten Yaxley og tvunget ind som Minister for Magi, uden selv at have den endelige kontrol, men stadigvæk velvidende hans handlinger.
Fra 1997 til 1998.

Kingsley Shacklebolt
Tidligere auror og medlem af Fønixordenen. Efter han blev valgt som Minister for Magi, skete en massiv udrensning af korrupte ansatte i Ministeriet for Magi. Derudover fjerede han også alle Dementorer fra Azkaban.
1998-NU.

Ministeriets hovedkvarter:

Hovedkvarteret er lokaliseret midt i Londons centrum. Hele bygningen ligger under jorden, til trods for at de magiske vinduer viser vejret udenfor.

Gæsteindgang
For at komme som gæst i Ministeriet For Magi, skal man igennem en gammel, itu telefonboks som ligger i en snusket gade med lurvede kontorbygninger, en pub og vægge med graffiti. Man trykker 62442 (eng. M-A-G-I-C) og en heks svarer "Velkommen til Ministeriet for Magi. Oplys venligst navn og ærinde." Elevatoren kører nedad i et minut og lander i Ministeriets atrium.

Atriumet
Atriumet er en stor vestibule med kaminer langs væggene. På venstre side er der forgyldte kaminer som personalet kan bruge til transport til arbejde. På højre side er der forgyldte kaminer som personalet kan bruge til transport fra arbejde. Gulvet er mørkt, lakeret træ. Loftet er mørkeblåt og gyldne symboler snor og bugter sig henover det. Midt i atriumet ligger et springvand med gyldne statuer af en heks, en troldmand, kentauere, en husalf og en nisse. For enden af atriumet ligger vagttroldmandens skranke ved siden af en gylden port. Vagttroldmanden hedder Eric Munch. Han registrerer gæsternes tryllestave. Bag den gyldne port er en lille gang hvor elevatorerne ligger.

Atriumet befinder sig på niveau 8. Elevatorerne giver adgang til alle niveauer undtagen niveau 10.

Niveau 1
Ukendt. Vi undlader gætterier.

Niveau 2
Afdelingen for Magiske Efterretninger.

Afdelinger:

Aurorhovedkvarteret. Et åbent område delt op i aflukker. Væggene i disse aflukker er dækket af efterlysningsplakater, personalefotografier, Quidditchplakater og udklip fra Profettidende.

Kontoret for Uautoriseret Brug af Magi.
Et lille og tæt pakket kontor for enden af en lurvet gang.

Administrationskontoret for Højmagiratet.

Niveau 3
Afdelingen for Magiske Katastrofer.

Afdelinger:

Magialarmpatruljen

Obliviatorhovedkvarteret

Mugglerværdig Undskyldningskomiteen

Niveau 4
Afdelingen for Regulering og Overvågning af Magiske.

Afdelinger:

Divisionerne for Dyr, Skabninger og Ånder

Kontoret for Nissesamarbejde

Bureauet for Information om Skadedyrsudryddelse

Niveau 5
Afdelingen for Intermagiske Kooperativer

Afdelinger:

Det Internationale Kommissorium for Standardisering af Magisk Handel

Departementet for Magisk Lovgivning

Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd, Britisk Afdeling

Niveau 6
Afdelinger for Magisk Transport

Afdelinger:

Ledelsen for Susepulversystemet

Myndigheden for Kosteregulativer

Transitnøglekontoret

Testcenter for Spektraltransferens

Niveau 7
Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene

Et kort kig på dette niveau Afslører en rodet gang med mange Quidditchplakater, der hænger i skæve vinkler på væggene.

Afdelinger:

Hovedkvartererne for den Britiske og den Irske Quidditchliga

Den officielle Spytstensklub

Patentbureauet for Løjerlige Opfindelser

Niveau 8
Atriumet.

Det nævnes ikke, men niveau 8 må antages at være Atriumet.

Niveau 9
Mysteriedepartementet.

En enkelt dør overfor elevatorDørene giver adgang til Mysteriedepartementet.

Niveau 10
Der er kun adgang til dette niveau via. Trapperne, som findes ved siden af Døren til Mysteriedepartementet. Vi stifter første gang bekendtskab med Retssal 10, da Harry besøger Dumbledores Mindekar og ser Dødsgardisternes retssager. (FP 30) Murene er bygget af mørke sten og rummet er kun oplyst af faklernes dæmpede skær. Der er bænkerækker på væggene i størstedelen af rummet. Gulvet er ligeledes lavet af sten, så hvert skridt man tager, giver højlydt ekko. På midten står en stol med armlæn, behængt med lænker.


Afdelinger

Der findes 7 afdelinger i Ministeriet. Den største afdeling er Afdelingen for Magiske Efterretninger. I større eller mindre omfang, er de andre afdelinger underlagt Afdelingen for Magiske Efterretninger. (FB)

Hver afdeling har et niveau i Ministeriets hovedkvarter, dog har Afdelingen for Magiske Efterretninger Både niveau 2 og 10. (FO 7)

Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene

Chef: Ludo Ludoman

Personale:
Bertha Jorkins (FP 3)
Hamish MacFarlan (tidligere chef for afdelingen, efter 1968) (QA 7)

Hovedkontor: Niveau 7 i Ministeriets hovedkvarter. (FO 7)

Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene organiserede finalen i Quidditchverdensmesterskaberne og Trekampsturneringen. (FP 7)

Afdelingen blev grundlagt i 1750. (QA 6)

Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene er ansvarlig foir at holde Quidditch skjult fra Mugglerne. (QA 5)

Niveau 7 er ligeledes hjem for:

Hovedkvartererne for den Britiske og den Irske Quidditchliga (FO 7)
Den officielle Spytstensklub (FO 7)
Patentbureauet for Løjerlige Opfindelser (FO 7)

Afdelingen for Magiske Katastrofer

Chef: Ukendt

Personale:
Cornelius Fudge var viceminister da Peter Pettigrew dræbte 7 mugglere med en enkelt forbandelse, 1981. (FFA 10)
Arnold Peasegood, Obliviator. (FP 7)

Hovedkvarter: Niveau 3 i Ministeriet. (FO 7)

Niveau 3 er ligeledes hjem for:

Magialarmpatruljen
Obliviatorhovedkvarteret
Mugglerværdig Undskyldningskomiteen

Afdelingen for Intermagiske Kooperativer

Chef: Barty Ferm senior (indtil 1995)

Personale:
Percy Weasley (1994-95) (FP 3)

Hovedkvarter: Niveau 5 i Ministeriet. (FO 7)

Afdelingen for Intermagiske Kooperativer arbejder med fx:

Magiske regeringer i andre lande.
Sætter standarden for handel.
Skaber vedtægter omkring fx tykkelsen på kedelbunde.
Arbejdede sammen med Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene til Trekampsturneringen.


Niveau 5 er ligeledes hjem for:

Det Internationale Kommissorium for Standardisering af Magisk Handel

Departementet for Magisk Lovgivning

Den Internationale Sammenslutning af Troldmænd, Britisk Afdeling


Afdelingen for Magiske Efterretninger

Chef: Amelia Bones (indtil juli 1996)

Personale:
Barty Ferm senior var chef for afdelingen under Voldemorts første hærgen. (FP 27)
Mafalda Hopkirk, Kontoret for Uautoriseret Brug af Magi. (HK 2)
Perkins, Kontoret for Misbrug af Muggler-genstande. (HK 3)
Arthur Weasley, chef for Kontoret for Uautoriseret Brug af Magi indtil juli 1996. (HK 3)

Hovedkontor: Niveau 2 i Ministeriet. (FO 7)

Aurorer:
Kontoret for Uautoriseret Brug af Magi
- Herfra modtager Harry advarselsuglepost, når de opfanger magi udført i eller omkring Dursley huset. (HK 2, FO 2)

Den Magiske Efterretningstjeneste

Kontoret for Misbrug af Muggler-genstande
- Sørger for at magiske objekter ikke kommer i Mugglernes hænder
- Deltager i razziaer for at finde mørke magi genstande

Niveau 2 er ligeledes hjem for:

Aurorhovedkvarteret
Kontoret for Uautoriseret Brug af Magi
Administrationskontoret for Højmagiratet

Kontoret for sporing og konfiskering af ulovlige forsvarsbesværgelser og talismaner. (HP 5)
Chef: Arthur Weasley, med 10 ansatte under sig.

Denne afdeling blev stiftet af Scrimgeour i juli 1996, da der opstod et stort marked med ting, der angiveligt skulle beskytte folk, mod den mørke side efter Voldemorts tilbagekomst.

Højmagiratet og Administrationskontoret for Højmagiratet.
Retssager og høringer afholdes i en krypt. Den anklagede sidder magisk bundet til en stol i midten af lokalet. Til højre for anklageren, sidder en jury, som fremstiller sagen mod den anklagede og til sidst beder om dommen. Retslokalerne ligger på niveau 10 i Ministeriet for Magis hovedkvarter. Under Voldemorts første hærgen, blev fangerne eskorteret til og fra lokalerne af Dementorer. Der er 50 medlemmer af Højmagiratet og de bærer alle blommefarvede kapper med et sølvfarvet W.

Afdelinger for Magisk Transport

Chef: Ukendt

Personale:
Basil, arbejdede med TransitNøglerne til Quidditchverdensmesterskaberne. (FP 7)
Madam Edgecombe, Susenetværket.

Hovedkontor: Niveau 6 i Ministeriet. (FO 7)


Afdelingen for Regulering og Overvågning af Magiske Væsner

Chef: Ukendt

Personale:
Bob (FO 7)
Dirk Cresswell (HP 4)
Amos Diggory (FP 9)
Cuthbert Mockridge (FP 7)
Newt Scamander (FB)

Hovedkontor: Niveau 4 I Ministeriet. (FO 7)


Mysteriedepartementet

Chef: Ukendt

Personale:
Bode, afdød januar 1996 (FO 25)
Croaker (FP 7)
Augustus Rookwood, Voldemorts spion. (FO 7)

Hovedkontor: Niveau 9 I Ministeriet. (FO 7)


Regler og vedtægter

Forbud mod eksperimentel avl.
Skrevet af Newt Scamander i 1965. (FB)

Lov om brug af tryllestav.
Paragraf 3: Intet ikke-menneskeligt væsen må bære eller gøre brug af en tryllestav. (FP 9)

Lov om rimelige restriktioner for umoden magi.
1875

-Brud på paragraf C: Velvidende at bryde loven ved at udføre magi i et Mugglerbeboet kvarter, og i påsyn af en Muggler. (FO 8)

-Ifølge klausul 7 i Det Internationale Hemmelighedsdekret, må Magi benyttes foran Mugglere under særlige omstændigheder, som fx i livstruende situationer for troldmanden, heksen eller andre tilstedeværende. (FO 8)

Retningslinier for behandling af halvmenneskelige ikke-troldmænd. (FP 10)

Den Internationale Duelforbudskontrakt. (FP 23)

Den Internationale Troldmandslovs bestemmelse om universel magisk hemmeligholdelse. (FP 26)

Det Internationale Hemmelighedsdekret.
Ved at kaste Patronusbesværgelsen foran en Muggler, gjorde Harry sig skyldig i et brud på denne lov. (FO 8)

Muggler beskyttelses lov.
Skrevet af Arthur Weasley. (HK 4)

Registret for Ulovlige Besværgelsesduelige Objekter. (FP 7)

Varulvenes Adfærdsreglement.
1637 (DVS 16)

Varulv registret.
1947. (FB)

Højmagiratets retspraksis
Siger at den tiltalte har lov at bringe vidner for at fremme sin sag. (FO 8)


Andre regler og vedtægter

Der findes et register for alle troldmænd og hekse i skolealderen, så der fra Ministeriets side kan holdes øje med dem, på deres hjemmeadresser. Dette register tager ikke hensyn til fusere og Muggler fødte troldmænd, der endnu ikke er nået skolealderen. (FO 8)

Alle Animagi skal være registrerede i Ministeriet for Magi.

Brugen af Veritaserum er under striks opsyn fra Ministeriet. (FP 27)

Man skal have bestået prøven, for at måtte spektraltransferere. (FP, FO)


Personale

Alastor ”Skrækøje” Dunder (pensioneret)
Auror, (FP 11)

Alice Lonbottom
Auror (FO 23)

Amelia Bones (afdød)
Chef for Afdelingen for Magiske Efterretninger, dræbt af Voldemort juli 1996. (HP 1)

Amos Diggory
Afdelingen for Regulering og Overvågning af Magiske Væsner (FP 9)

Arnold Peasegood
Obliviator. (FP 7)

Arthur Weasley
Chef for Kontoret for Misbrug af Muggler-genstande indtil juli 1996.

Barty Ferm, Senior (afdød)
Chef for Afdelingen for Intermagiske Kooperativer

Basil
Afdelinger for Magisk Transport

Bertha Jorkins (afdød)
Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene. (FP 5)

Bob
Afdelingen for Regulering og Overvågning af Magiske Væsner

Broderick Bode (afdød)
”Ubenævnelig”, Mysteriedepartementet. (FP 7)

Cornelius Fudge
Minister for Magi 1996-1996

Croaker
”Ubenævnelig”, Mysteriedepartementet. (FP 7)

Cuthbert Mockridge
Kontoret for Nissesamarbejde (FP 7)

Dawlish
Auror (FO 27)

Dirk Cresswell
Chef i Kontoret for Nissesamarbejde. (HP 4)

Dolores Nidkær
Vicesekretær for Ministeren for Magi under Fudge.

Eric Munch
Vagttroldmand. (FO 7)

Frank Longbottom
Auror (FP 30, FO 23)

Gawain Robards
Chef for Aurorkontoret juli 1996. (HP 16)

Gilbert Wimple

Kingo Sjækelbolt
Auror. (FO 3)

Ludo Ludoman
Chef for Afdelingen for Magiske Spil og Sportsgrene. (FP 7)

Madam Edgecombe
Susenetværket (FO 27)

Mafalda Hopkirk
Kontoret for Misbrug af Muggler-genstande
Rufus Fudge
Nevø af Cornelius Fudge. Kontoret for Misbrug af Muggler-genstande 1999

Newt Scamander (pensioneret)
Afdelingen for Regulering og Overvågning af Magiske Væsner. (FB)

Nymphadora Tonks
Auror (FO 3)

Percy Weasley
Afdelingen for Intermagiske Kooperativer

Perkins
Kontoret for Misbrug af Muggler-genstande

Proudfoot
Auror. (HP 8)

Rufus Scrimgeour
Minister for Magi, juli 1996. (HP 1)

Savage
Auror (HP 8)

Stamford Jorkins
Talsmand for Ministeriet for Magi.

Walden Macnair
Komiteen for Bortskaffelse af Farlige Væsner. (FFA 16)Referencer til Muslingehytten:
Harry Potter og De Vises Sten.
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer.
Harry Potter og Fangen fra Azkaban (kapitel 22)
Harry Potter og Flammernes Pokal (kapitel 5, 27)
Harry Potter og Fønixordenen (kapitel 7, 8, 10, 14, 26, 35)
Harry Potter og Halvblodsprinsen (kapitel 1, 5, 20)
Harry Potter og Dødsregalierne (kapitel 1, 8, 11, 12, 13)


Opdateret d. 05. marts 2016


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.