Malfoy Landstedet


Malfoy landstedet er den herregård, som familien Malfoy ejer, og ligger i Wiltshire i England. Udover at være Malfoy familiens hjem, er den i løbet af den anden troldmandkrig, (den sidste hvori Harry Potter deltager) brugt som base for Lord Voldemort og dødsgardisterne.
Oprindeligt var stedet ikke ejet af Malfoy familien, men Kong William den 1., der gav stedet til Armand Malfoy som bytte for nogen knap så lovlige - og sikkert også magiske - tjenester.

Stedet er Både stort og flot med en stor elegant have, hvori der er placeret et springvand. Efter man er trådt ind i huset, møder man en gang, der er smukt dekoreret med et tæppe til at dække stengulvet, adskillige portrætter på væggene, der oveni købet er polstrede.
Rummet, hvori dødsgardisterne og Voldemort holder deres møder, har en stor udsmykket marmorkamin med et forgyldt spejl til at hænge over sig. Spejlet er rullet sammen i en slags kringle oppe på toppen. Rummets vægge er mørklilla med en masse portrætter, og der hænger en krystallysekrone oppe i loftet. Dette er den lysekrone, som Dobby smadrer i løbet af flugten derfra i Harry Potter og Dødsregalierne. Men møderne holdes i dette rum, er der også placeret et langbord, som de alle sidder ved.

Under gulvet i salonen ligger kælderen, og ifølge Draco Malfoy, skulle Lucius Malfoy gemme nogle ret så værdigfulde sortekunstgenstande. Senere hen, når Voldemort begynder at bruge stedet som hovedkvarter, bliver denne kælder dog anvendt som fangehul til eventuelle fanger. Dette rum er til lejligheden lavet fuldstændig umuligt at undslippe fra ved hjælp af almindelig troldmandsmagi. Kun en husalf ville kunne komme udenom denne mag, da de selv benytter en helt anden. Da det bruges til fangehul, er det ikke ligefrem noget at prale af, ligesom resten af gården. Det er lagt fuldkommen hen i mørke, og det eneste, der ellers er dernede, er en vandkande, en madsKål og et søm.

Opdateret d. 21. april 2014

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.