Lille Galgeby


Lille galgeby ligger i en dal, med en masse stejle bakker omkring. Byen har en lille kro ved navn Galgesvingeren. I den ene side af dalen, hævet over de andre, ligger kirken samt kirkegården og Villa Gåde.
Villa Gåde har tidligere været det fineste hus i byen og været familien Gådes hjem. Byen ligger tæt på St. Galgeby, og de er naturligvis begge mugglerbyer.

På den anden side af dalen, er den eneste bolig så vidt man kan se det lille hus, hvor de fattige og asociale Familien Barsk, salazars efterkommere bor. Det ligger i et tilgroet sted nær den bugtede vej ud af dalen.
Lille Galgeby ligger omkring 300 km fra Little Whinging, Surrey.

Lille Galgeby er mest kendt for at være Voldemorts forældres hjem, og stedet, hvor han genopstod i Harry Potter og Flammernes Pokal.
Lille Galgeby bliver nævn i den 4. Bog, men først rigtig beskrevet i den 6. Bog. I det første kapitel af Flammernes Pokal bliver Fank Bryce dræbt. På dette tidspunkt er huset forfaldent og overgroet af planter. Romeo Gåde myrdede Både sin far og bedsteforældre i huset i Lille Galgeby mens han gik på Hogwarts. i Den 4. Bog kæmper Voldemort og Harry mod hinanden på kirkegården.


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.