Godric Dalen


Godric dalen er en landsby, der ligger i West Country i England. Det er en lille landsby med en kirke, et postkontor, en pub og nogle butikker. Landsbyen er opkaldt efter Godric Gryffindor, en af stifterne af Hogwarts. Der har boet en masse særlige troldmænd og hekse i Landsbyen. Heriblandt finder man Lilly og James Potter og deres søn, Harry Potter, Bathilda Bagshot, Bowman Wright, Familien Dumbledore, Familien Abott og ikke mindst en af de tre brødre, nemlig Ignotus Peverell. Dog er landsbyen ikke kunen magikerlandsby, for der bor også mugglere i byen. Derfor er det også et af de steder i England, hvor magikere og mugglere bogstaveligt talt bor side om side med hinanden.

Harry Potter og hans familie flyttede til Godric dalen og deres hus fik lagt Fidelius over sig. Dermed var deres hemmelig bevaret hos hemmelighedsvogteren. Men Peter Pettigrew sladrede til Lord Voldemort, der dermed kunne se huset. Han dræbte dem alle, undtagen Harry Potter. På stedet blev der lavet et minde som kun magikere kunne se. Folk havde skrevet, der hilsner til Harry Potter på det magiske minde. Ruinerne af huset, findes stadig i landsbyen. Senere vender Harry tilbage til landsbyen og besøger kirkegården og ser de diverse gravsten. Han og Hermione besøger Bathilda Bagshot, som faktisk er en død krop besat af Nagini. Heldigvis slipper de væk.

År før denne begivenhed havde der været en duel mellem de to søskende, Albus og Aberforth i deres hjem i dalen. Det endte med, at Ariana, søsteren, dødede, hvilket Aberforth aldrig tilgav Albus for.

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.