Vindelhuset


Vindelhuset er et højt, ustabilt hus, som er bygget på magisk vis, da det er meget skævt. Huset er ejet af Weasley familien, som består af Molly Weasley, Arthur Weasley, Bill Weasley, Charlie Weasley, Percy Weasley, Fred Weasley (død), George Weasley, Ronald Weasley og sidst men ikke mindst, Ginny Weasley. Vindelhuset er placeret et så godt sted, at selv ikke muggler-postbuddet kan finde det. På Vindehusets loft, bor der et Gespenst. Gespenstet skal i Harry Potter og Dødsregalierne forestille at være Ronald Weasley med spattergroit, imens den rigtige Ronald, tager med Harry James Potter, og Hermione Granger, ud i verden for at finde horcruxer. Vindelhusets trappe er desuden skæv og yderst ustabil, da den snor sig op gennem hele huset. For at komme hen til trapperne, skal man dog gå ind gennem en smal korridor. I næste hver sommerferie, har Familien Weasley besøg af Harry Potter, selvfølgelig med undtagelse af sommerferien, før Harrys første skoleår, og mellem hans fjerde og femte skoleår, da de på dette tidspunkt bruger Grumsted Plads nummer tolv som opholdssted.Vindelhusets køkken er ret småt, og overfyldt. Der er et solidt, hvidskuret Egetræsbord, samt stole omkring det. Der ud over, er der en pejs hvor der er placeret en række kogebøger. Desuden er der et standeur, med én eneste viser, dette ur er placeret på væggen, og viser blandt andet om Weasley medlemmerne er i livsfare, på vej hjem, eller lign. Udover det, er der placeret en gammel radio, ved siden af køkkenvAsken.Ronald Weasleys soveværelse, ligger i toppen af huset, på den femte trappeafsats, dette betyder at Ronald naturligvis bor lige under gespenstet. Loftet er skråt, og væggene er dækket med plakater af Quidditchholdet Chudley Canons, som er Ronalds favorit Quidditchhold. Der ud over, har han også et sæt Chudley Cannons, sengetøj, som dog er tyndslidt. På hans dør er der noget afskallet maling, samt et skilt, hvorpå der er skrevet; ”Ronalds værelse.”

På Vindelhusets anden etage, ligger Percy Weasleys værelse. Hans vindue vender ud mod haven. Percy tilbringer meget tid på sit værelse, om dette så er på grund af hemmelige arrangementer med kæresten Penelope Clearwater, eller om det er for at arbejde, er forskelligt. Percy er flyttet ud af Vindelhuset, og derfor står hans værelse stadigvæk tomt.På anden etage i Vindelhuset, ligger der (udover Percys værelse) et værelse, som tilhører tvillingerne; Fred og George Weasley. Før i tiden udførte tvillingerne forskellige eksperimenter på deres værelser, så de kunne afprøve objekter som kunne sælges i deres butik. Der har ofte lydt mystiske lyde og eksplosioner fra deres værelse af.


Ginny Weasleys værelse er placeret på tredje etage, vi hører ikke tilstrækkeligt om dette værelse, men vi ved dog at Hermione Granger sover i dette rum – sammen med Ginny – når hun besøger familien Weasley.Familien Weasley har en yderst interessant have, som er placeret lige udenfor Vindelhuset. Haven er fyldt med ukrudt, krogede træer, overvokset græs, buske, og havenisser, som Weasley børnene bruger meget tid på at smide væk – selvom de ofte vender tilbage. Familien Weasley spiser ofte ude i haven, når de har gæster. I haven er der desuden en masse forskellige magiske planter, og en stor grøn dam, fuld af frøer.I Familien Weasleys skur, er der opbevaret en masse muggler genstande, som Arthur Weasley elsker at skille ad i dyb hemmelighed, for dernæst at samle dem igen. Her i blandt er der en gammel Ford Anglia, som Fred, George og Ronald bruger til at køre Harry hen til Vindelhuset, fra Ligustervrænget. Ud over det, kører Ronald og Harry sammen til Hogwarts, i denne bil, da Dobby har lukket indgangen til perron 9¾. De får en masse skæld ud for begge dele, og slipper lige akkurat for at blive bortvist fra Hogwarts skole for heksekunstner og troldmandsskab.Familiens Kosteskur, beskrives som et gammelt sten-udhus. Det er her hvor familiens Koste bliver opbevaret. Vi hører i bøgerne, at Ginny tit har brudt ind i dette skur, for at tage sig en flyvetur på sine brødres Koste. Desuden er skuret fyldt med Edderkopper.


Opdateret d. 24. august 2011

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.