Charity Burbage


Født: Ukendt
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Charity Burbage blev født før år 1976 og døde i juli måned 1997 på Malfoy familiens herregård. Før hendes død var hun professor i Mugglerstudier på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab, hvilken hun var fra 1993 og til hendes død i 1997.
I sin tid som professor, underviste hun i at der ikke var den store forskel på Muggler og magikere, hvilket fik Voldemort til at dræbe hende op til starten på den anden magiske krig.

Charity blev født i Storbritannien, det vides dog ikke hvilken blodstatus hun havde, selvom det menes at hun skulle være fuldblod eller halvblod.
I 1993 overtog hun Mugglerstudier efter en mandlig underviser. Hendes klasse var beskrevet som et blidt valg, når man sammenlignede det med McGonagalls forvandlingstimer. Og blev sagt at være godt, hvis man ville arbejde med Mugglere efter sin skoletid på Hogwarts. Allerede på professor Burbage første år fik hun elitestudenten Hermione Granger og hendes klassekammerat Ernie Macmillan.
I sommerferien 1997, blev Burbage opsøgt og kidnappet af Voldemort og hans Dødsgardister. De fik hende til at svæve over bordet, indtil Voldemort kastede Avada Kedavra på hende under et møde med hans tjenere. Derefter lod han sin slange, Nagini, spise kødet.

Efter hendes død tog Alecto Carrow over i faget og vendte op og ned på alt hvad Burbage havde lært sine elever. Det gik fra det blide og sammenlignelige, til at Mugglere var som dyr der var dumme og ulækre.Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.