Ernie Macmillan


Født: 1980
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Var Hufflepuff elev fra 1991 - 1998 (DVS7) og han blev vejleder i 1995 (FO10).
En kraftigt og standhaftigt fyr. Ernies hjerte og loyalitet er på det rette sted. På deres 2. år, tog Ernie føringen for sin årgang blandt Hufflepufferne, da han prøvede at beskytte den mugglerfødte Justin Finch-Fletchley. Selvom han i begyndelsen troede at Harry var Slytherins arving, kom han dog på andre tanker da Hermione blev forstenet og han gav Harry en offentlig undskyldning og den blev taget godt i mod. (HK).
Ernie blev, sammen med sin gode ven Hannah Abbott, vejleder på sit femte år (FO10). I begyndelsen af året, da Profettidendes hetz var på sit højeste og Nidkjær torturede Harry med vedvarende natlige eftersidninger, fortalte Ernie højt og offentligt om sin
støtte til Harry og Dumbledore - en særdeles stærk gestus, eftersom den straks fik Luna til, offentligt, at deklarere hendes støtte, hvilket kun understregede overfor flere elever at Harry måtte være flyvsk. (FO13). Senere lagde Ernie handling bag sit ord og sluttede sig til Dumbledores Armé (FO16), hvor han lærte en masse om nyttig og praktisk magi.
Da U.G.L'erne fandt sted var Ernie tilbøjelig til at sammenligne, hvor mange timer han læste pr. dag, med de andre elever (FO31). Han ligner et tilfælde af dårlig præfekt, der venter på at gå i udbrud, men hans hemmelige medlemsskab i Dumbledores Armé tyder på at han vil blive en bedre præfekt end Percy var.
Navnet: "Earnest" = Engelsk for "seriøs/alvorlig"; engang blev det refereret til "at holde hvad man lover", "at sværge på sin sjæl".


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.