Gwendolyn Morgan


Født: Ukendt
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Gwendolyn Morgan var en professionel Quidditch spiller og spillede for det kvindelige Quidditch hold Holyhead Harpies, hvor hun i øvrigt også var anfører i 1953. Hendes position er ukendt, dog ved man at hun ikke var søger, da denne position allerede var taget af Glynnis Griffiiths. I løbet af sin sæson som anfører var hun medvirkende til den berygtede syvdags kamp mod Hedelberg Harriers, som er et tysk Quidditch hold. De sejrede til sidst, men lige inden, spurgte anføreren fra Harriers, Rudolf Brand, om Gwendolyn ville gifte sig med ham. Hun svarede tilbage, med et highfive med sin kost, lige i ansigtet på ham, hvilket resulterede i en hjernerystelse til Rudolf. En highfive man senere hen kender som Cleansweep five, sandsynligvis fordi det var den kost hun selv benyttede.

Holyhead Harpies er en Engelsk klub der har beliggenhed i byen Holyhead i Wales, England. Dette betyder at Gwendolyn sandsynligvis også selv bor i byen Holyhead.

Gwendolyn eneste kendte familiemedlem er Valmai Morgan, som sandsynligvis enten er hendes datter eller søster. Hun endte selv som bAsker for Holyhead Harpies i 1999.

Navnet Gwendolyn stammer fra de walisiske elementer og betyder ”hvid ring”. Gwendolyn var ligeledes navnet på en mytisk, britisk dronning, som besejrede sin mand i kamp. Dette kan man sætte paralleller til i forhold til kampen mod Hedelberg Harriers, som Harpies vandt. Desuden kan det også drages som en parallel til hvorfor Gwendolyn endte med at manden den friede til hende hjernerystelse.

Man kan læse om Gwendolyn Morgan og den kendte syvdags kamp i Quidditch Gennem Tiderne.

Referencer:
Quidditch Gennem Tiderne.


Opdateret d. 05. maj 2015Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.