Alicia Spinnet


Født: 1977 eller 1978
Død: Ukendt

Skuespiller: Rochelle Douglas og Leilah Sutherland

Alicia Spinnet gik på Hogwarts i årene 1989 til 1996. Der blev hun fordelt til Gryffindor, og formegentligt på sit andet år, kom hun på Gryffindors quidditchhold som reserve. Hendes bedste venner blev hurtigt til Katie Bell, Angelina Johnson, Lee Jordan, Oliver Wood, Fred- og George Weasley, som hun delte interessen for quidditch med.

Alicia Spinnet var en elev fra Hogwarts, der gik der i perioden 1989 til 1996. Hun blev fordelt til Gryffindor, hvor hun senere hen også kom på Quidditchholdet. Hendes bedste venner delte den samme interesse som hende, Quidditch. Katie Bell, Angelina Johnson, Oliver Wood, Fred Weasley og George Weasley var alle på quidditchholdet, mens Lee Jordan måtte se på fra sidelinjen.

På Alicias tredje år i 1991, fik hun pladsen som en af holdets tre angribere. Førhen havde hun været holdets reservespiller. Samme år kommer Harry Potter på holdet som søger. Det år vandt Gryffindor teamet to kampe og tabte kun til Ravenclaw, der dermed vandt Quidditchpokalen det år. I 1992 på Alicias fjerde år spillede quidditchholdet en kamp mod Slytherins quiddtchhold. En Smasher jagtede Harry rundt, og Alicia bad Oliver Wood, den daværende holdkaptajn, om at stoppe kampen. Også på Alicias fjerde år blev hun medlem af duelklubben, der var blevet oprettet af Glitterik Smørhår.

På Alicias femte år vandt Gryffindor Quidditchturneringen. Det blev den første gang siden Chales Weasley havde været søger. Det var desuden også det sidste år Oliver Wood var kaptajn på holdet.

På Alicias sjette år, blev Quidditchturneringerne aflyst på grund af Den magiske trekamp. Det er uvidst, om Alicia var gammel nok til at melde sig til turneringen, men i hvert fald blev hun ikke valgt.

På Alicias syvende år blev hun reservekaptajn for Gryffindors quidditchhold. Det år, var Dolora Nidkjær rektor på Hogwarts. Alicia var til mødet om Dumbledores Arme (DA) på Det Glade Vildsvin i Hogsmeade. Hun og hendes venner tilsluttede sig straks DA.

Efter Hogwarts, er man ikke klar over, hvad Alicia foretog sig. Der gættes på Quidditch. Men da Den Anden Magikerkrig begyndte i 1998, blev hun tilkaldt af DA mønten, der blev brugt til kommunikation mellem DA medlemmerne, da gruppen eksisterede. Hun vender tilbage til Hogwarts med sine venner, Oliver Wood, Katie Bell og Angelina Johnson. De informerede også Føniksordens medlemmerne, Bill Weasley og Fleur Delacour.

Efter krigen, ved man ikke, hvad der sker med Alicia, men hun er ikke blandt de døde, som Harry genkendte, så det formodes at hun ikke døde.

Opdateret d. 10. september 2013


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.