Alecto & Amycus Carrow


Født: ukendt
Død: ukendt

Skuespiller: ?

Alecto arbejdede på Hogwarts som lærer i Mugglerstudier og hun var Vicerektor, i perioden 1997-1998.

Amycis arbejdede ligeledes som lærer på Hogwarts i faget Forsvar mod mørkets kræfer, og var viceinspektør. Han arbejdede ligeledes i perioden 1997-1998.

På engelsk kan Ordet ” Carrow” betyde to ting, det kan betyde norfolk og det kan betyde Northumberland . Det første antages som sit navn fra det gamle engelske ord ”Carr” som betyder Rock.Mens den anden synes at have været opkaldt enten efter flertalsformen af det gamle engelske ord "Carr" eller af blanding,af en form for "Carr", og et anden gamle engelske ord,"rå", som betyder "række".


Alecto og hendes bror bliver lærer på Hogwrats skole for heksekunstner og troldmands skab,de underviser samtidig med at Severus Snape er rektor.De to søskende er meget glade for mørk magi og tilhængere af DU-VED-HVEM,de straffer heller end gerne små som store elever ( ligesom Dolora Jane Nidkjær),de har bedt deres kolleger om at give strafdommen til dem,men deres kolleger undgår det helst.Alecto Carrow lære elever,i mugglerstudier, hvor beskidte mudderblods mennesker er. Hendes bror, Amycus Carrow,er dog lærer i FMMK ( forvsar mod mørkets kræfter).


De disciplinerer brutalt elever som modsætter sig Voldemort.meget kort før Slaget om Hogwarts venter Alecto i Ravenclaws tårn som er på Voldemorts ordrer,og der forbereder hun sig på at tage Harry Potter til fange, men hun bliver dog paralyseret af Luna Lovegood efter at have rørt sit mørkets tegn for at hun kunne tilkalde Voldemort. Men Amycus prøver,efter at have set hvad der er sket med sin søster,at konspirere med Minevra Mc Gonagall for at tilbyde nogle Ravenclaw-elever som offergaver til Voldemort .Men Amycus han planlægger at bruge en løgn om at alle de små Ravenclaw elever,som var glade over faldet af Alecto,havde overfaldet Alecto og dermed tvunget, ligefrem, hende til at berøre Mørkets Tegn. McGonagall nægter dog at lade dette ske,og diskuterer så med Amycus, som så spytter hende i ansigtet.


Alecto er som sagt også dødsgardist,hvilket så giver,at hun var ”heldig” at se Albus Dumledors Død.
Amycus har i nogle af sine timer valgt at ”lege” med dolor forbandelsen,mod de elever som har fået eftersidning (Neville Longbottom er der iblandt)
Han har også straffet en elev for at løsne en førsteårs elev der sad i lænker. ( heldigvis har hans kolleger undgået at aflevere elever)

Opdateret d. 3. februar 2014


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.