Merope Barsk


Født: Ukendt
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Merope Barsk (på engelsk Gaunt) var Voldemorts oprindelige mor. Det meste af sit liv levede hun i frygt og undertrykkelse.
Som ung, blev hun behandlet uretfærdigt, for ikke at sige ondt, af sin egen far. Et eksempel på dette er scenen, hvor Ogden fra Ministeriet for Magi er på besøg. Hendes egen far behandlede hende som skidt, på grund af hendes meget svage magiske evner. Vi ser et eksempel da Ogden fra Ministeriet for Magi er på besøg i huset. Morphin, hendes bror, fortæller deres far, at Merope altid sender lange blikke efter en flot muggler fra landsbyen. Faderen mister selvkontrollen og forsøger at kvæle pigen.
Heldigvis bliver Morphin og Detlev sent til Azkaban og uden hendes fars undertrykkelse får hendes magiske kræfter frit spil: Hun stikker af sammen med Romeo Gåde, en ung muggler fra Lille Galgebys fineste familie. Det siges, at hun brugte magi for at opnå ham, for han havde allerede en kæreste, Cecilia.
Til Meropes store sorg, vendte hendes mand tilbage til landsbyen uden sin kone. Romeo sagde, at han var blevet ”ført bag lyset” og ”snydt”. Hvis Merope virkelig havde brugt en kærlighedseliksir, kunne man tro, at hun havde glemt at give ham hans daglige dosis - måske troede hun virkelig, at han elskede hende?
Det gjorde han ikke og nu boede alene i London, gravid uden penge. Hun solgte familiens sidste klenodier til en billig pris. Da tiden kom, hvor hun skulle føde, vaklede hun ind på et børnehjem. Her fik hun en seng og Voldemort, eller Romeo Gåde Detlev Jr., blev født blot en time efter ankomsten. Hun dødede i barselssengen og hendes sidste ord, blev barnets navn. På den måde kom Voldemort til at vokse op på et børnehjem i London.Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.