Cuthbert Binns


Født: Ukendt
Død: Før 1991

Skuespiller: Ukendt

Cuthbert Binns er spøgelse, men også i Magiens Historie, på Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandskab i Magiens Historie. Også før Binns blev spøgelse, underviste han i mange år i Magiens Historie. En dag sad han alene inde på lærerværelset og der døde han af alderdom. Efter han døde, blev han spøgelse. At han var død, vidste han ikke og gik derfor ned til for at undervise som han plejede at gøre. Binns har hvidt hår, men ikke over det hele, da han næsten er skaldet. Derudover har han sorte øjne og en bleg hud.
Binns’ kontor ligger på 5. sal i hovedbygningen og han underviser i klasseværelse 4F, som ligger på 1. sal.
Det siges at Binns’ lektioner er nogle at de mest kedelige på skolen og han har kun én gang talt om noget der ikke bare var fakta og uinteressant. Da Hemmelighedernes Kammer blev genåbnet i 1992, var han den professor der fortalte Harry Potter og resten af 2. årgang, om kammeret og de 4 stiftere samt deres holdninger til hvilke elever der skulle gå på skolen.
Binns gav ikke sine elever megen opmærksomhed og lagde ikke mærke til hvem der var hvem eller hvad de hed. Han stod stort set altid med hoved nede i sine notater og læste op og forventede at eleverne skrev de ting ned han læste op, næsten ordret.Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.