Alphard Black


Født: Mellem 1925 og 1938
Død: Mellem 1976 og 1977

Skuespiller: Ukendt

Alphard tilhører den stolte fuldblodsfamilie, Black, og fulgte familiens traditioner, da han selv kom til Hogwarts skole og havnede på Slytherin.
Han voksede op på Grumsted plads nr. 12 og var barnet mellem Pollux Black og Irma Crabbe samt bror til Walburga og Cygnus.

Man kender ikke den præcise årsag til Alphards død, men man ved dog, at han efterlod en god sum penge til hans nevø, Sirius Black D. 3, og dette skulle formentlig også være grunden til, at hans søster Walburga slettede ham fra familiens stamtræ, da Sirius ikke just var vel set i familien.

Alphard har sandsynligvis ikke været nøjagtigt som resten af familie, da han jo netop blev taget af stamtræet. Det er muligt, at han har været mere rebelsk og modig, som sin nevø, hvilket også gjorde, at han ikke har været bange for at blive taget af stamtræet, da han jo i sin fulde bevidsthed efterlod den sum penge til sin nevø. Muligvis har han heller ikke været helt så meget fuldblodsfanatiker som de andre, men det vides ikke med sikkerhed. Dog har han været lidt lig sin families traditioner, da han jo i sidste ende havnede på Slytherin ligesom alle de andre.

Opdateret d. 3/7 2014


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.