Penelope Clearwater


Født: 1976
Død: Ukendt

Skuespiller: Gemma Padley

Udseende: Langt, krøllet hår
Penelope Clearwater ankom til Hogwarts i 1987, hvor hun blev sorteret til Ravenclaw. Som en klog elev blev hun vejleder på hendes femte år, sammen med sin kæreste Percy Weasley, som var blevet sorteret til Gryffindor.
Da Hemmelighedernes Kammer blev genåbnet løb Hermione Granger ind i Penelope. De to mugglerfødte brugte Penelope's spejl til at bevæge sig rundt på skolen, men de endte med at kigge Basilisken i øjnene på grund af dens refleksion i spejlet, og således blev de begge forstenet. Percy Weasley blev ked af det da hun blev forstenet, og var lettet da hun blev kureret af Mandrakereliksiren.
Penelope var en stor og seriøs Quidditch-fan, som bestemt kunne lide Harry Potter's nye kost, og troede på at Gryffindor ville vinde over Ravenclaw i kampene.
Man hører ikke meget fra hende efter hun graduerede fra Hogwarts, men i 1997 blev hendes navn brugt som en dækning for Hermione Granger, da hende, Harry og Ron blev fanget imens de ledte efter Horcruxer. Det, at Hermione brugte hendes navn som dække, reddede muligvis hendes liv.
Hun endte ikke med at gifte sig med Percy Weasley, da han giftede sig med en kvinde ved navn Audrey, som han senere fik to børn med.
Hendes forhold med Percy startede på hendes femte år. Deres forhold var en hemmelighed, og ingen af dem fortalte det videre til deres familier. De ville mødes i tomme klasselokaler for at kysse, men blev engang taget i det af Percy's søster, Ginny. Ginny fortalte sandheden videre til deres brødre. Hun spurgte dem om de ikke ville lade være med, at drille Percy med det, men det gjorde de alligevel. Nu hvor hemmeligheden var ude, viste de sig selv offentligt og Percy beholdte et billede af hende.Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.