Fleur Delacour


Født: 1977
Død: Ukendt

Skuespiller: Clémence Poésy

Fleur Isabelle Weasley, tidligere Delacour, er ud af en fransk familie. Hun har en yngre søster, som hedder Gabrielle.

Fleur er kendt for hendes smukke udseende; lyst hår, lange ben og en slank krop. Men hendes smukke udseende

Fleur bliver beskrevet i bøgerne som betagende smuk med hendes lange, slanke krop, hendes blonde hår og den svage sølvskinnende glød omkring hende (HP 5). Grunden til hendes smukke ydre er, at hun er halv Wilie, som er kendt for deres umenneskelige skønhed, hvor drengene kan falde i en drømmeverden, hvis de blot kigger på dem.

I Harry Potter og Flammernes Pokal bliver Fleur nævnt som blandt de mange elever fra Beauxbatons, som kommer for at deltage i Turneringen i Magisk Trekamp. Fleur ligger sit navn i Flammernes Pokal, og bliver udvalgt som Beauxbatons repræsentant. Hun kæmpede godt, men hele turneringen endte i kaos, da Lord Voldemort vendte tilbage, og mordet på Cedric Diggory.

I Harry Potter og Halvblodsprinsen er Fleur flyttet ind i Vindelhuset for en rum tid, da hun skal giftes med Bill Weasley. Bill vil gerne have, at hans familie lære Fleur at kende, inden hun bliver en del af familien. Familien Weasley er ikke særlig begejstret for hende, og især ikke Ginny, da Fleur taler til hende, som var hun en 3-årig.

I Harry Potter og Dødsregalierne er Harry Potter inviteret til bryllup i Vindelhuset, hvor mange andre troldmænd og hekse også deltager. Brylluppet bliver dog afbrudt af Dødsgardister, og alle må flygte.

Fleur og Bill får i alt tre børn; Victoire, Dominique og Louis.


Opdateret d. 24. august 2011


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.