Katie Bell


Født: 1978
Død: Ukendt

Skuespiller: I HPB vil hun blive spillet af Georgina Leonidas. Ellers var Katie spillet af Emily Dale.

Katie Bell gik på Hogwarts skole for hekse kunstner og troldmandsskab fra :1990-1997

- Katie Bell går en år gang over Harry Potter.
- Katie er angriber for Gryffindor’s Quidditch hold, og den sidste som er på holdet som det var da Harry Potter startede.
- Alica Spinnet , Angelina Johnson og hende selv er angribere for Gryffindor’s Quidditch hold.

Katie er selvfølgelig med i DA ( Dumledors Arme)
Hun går stadig til Quidditch træning, men når også DA timerne hun. Katie Bell høres der mest om i Harry Potter og halvblod prinsen, hvor hun går og skændes med sin veninde, Leanne . Katie Bell er blevet pågrebet imperius forbandelsen( en af de tre utilgivelige) og hun siger til sin veninde at den skal gives som en gave til en oppe fra skolen.
Grunden til at hun er underlagt imperius er fordi at Draco Malfoy har underkastet Madam Rosmerta (serverings dame på de tre Koste) imperius , Draco har fået Madam Rosmerta til at stå på lur ved pige toilettet, hvor hun så har kastet imperius over Katie Bell.Katie bliver indlagt på skt Mungos, hvor hun er i noget tid. Så tager hun tilbage og fortsætter som angriber på Gryffindor’s Quidditch hold.

Mødet med halskæden:
I Harry Potter og Halvblodsprinsen er Katie i sin største rolle. Der går hun sammen med sin veninde Leanne ind på De tre Koste. Der går hun på toilettet, hvor hun ser en halskæde.Hun bliver underlagt imperius forbandelsen af Madam Rosmerta . Madam Rosmerta er dog selv blevet underlagt Imperius af Draco Malfoy. Da Leanne og Katie går op mod slottet diskuterer de om halskæden, Leanne syntes det var dumt af Katie at tage halskæden fra toilettet, men Katie syntes det modsatte.
De småskændes indtil Katie kommer til at røre et lille stykke af smykket, hun bliver hævet op i luften, hvor hun skriger af smerte.
Ron, Hermione og Harry, som går bag dem, får hurtigt fat i en lærer ( Rubeus Hagrid) som bærer Katie op til skolen.

Opdateret d. 7. november 2013


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.