Bridget Wenlock


Født: 1202
Død: 1285

Skuespiller: Ukendt

Bridget Wenlock er en lys kvinde med sort hår og blå øjne. Hun er blevet kendt, da hun var den første til at få tallet 7 til at være et magisk tal.
Bridget Wenlock blev født i 1202 i byen Tinworth i Cornwall. Hun begyndte på Hogwarts skole for Heksekunstner og Troldmandsskab omkring år 1213. Her blev hun sorteret til Hufflepuff. Omkring år 1220 graduerede hun fra Hogwarts.
Efter Hogwarts gravede Bridget sig ind i Talmagi. Ligesom så mange andre, der forskede i talmagi, var Bridget meget beskyttende over for sine opdagelser. Alt hun skrev, blev hun skrevet med usynligt blæk. Derudover skrev hun også sin tekst på hovedet, baglæns og med en forfærdelig håndskrift, så hendes tekst var meget uforståelig for andre.
Det var en dag i løbet af morgenmaden, at Bridget skrev sin teori om 7 som et magisk tal. Også her skrev hun med usynligt blæk. Hun skrev bag på en sort konvolut. Det troede hun i hvert fald. Herefter sendt hun ved et uheld teorien til sin kusine, da hun havde brugt konvolutten til sit brev. Hun fløj efter uglen på sin kost, men uglen ville ikke give hende brevet. Den ville kun aflevere brevet til den, det var adresseret til. Altså måtte Bridget flyve omkring 966 km – 600 mil – for at få fat i brevet. Da hun endelig fik det, gik det op for hende, at hun ikke havde skrevet sin teori på den sorte konvolut, men på en sukkerpakke, der var i hendes køkken.
Bridget døde som 83 årig i 1285. Efterfølgende har hun fået en plads på et troldmandskort for sin teori omkring tallet 7.
Hun hænger som et billede på sjette sal på Hogwarts skole for Heksekunster og Troldmandsskab.

Opdateret: 23. november 2015


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.