Pomona Spire


Født: Ukendt
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Professor Pomona Spire underviste i botanik og var overhoved for Hufflepuff kollegiet - som vidst var meget glade for hende Som enhver anden Hufflepuff’er er hun sød, venlig og hjælpsom, da det jo er Kollegiets image.
Alligevel siges der også at hun er en meget sikker men selvbeherskende lære, som altid har kontrol over situationen og ved præcis hvad hun gør.

Hun er en lille, tyk dame med et gråt hår som har det med at stå ud til alle sider. Som Botanik lære har hun altid beskidte fingre, og går med en lidt laset hat. Hun arbejder i drivhuset blandt alle de giftige blomster og slyngplanter.

I bøgerne møder vi hende bla. I bog nummer 2 (hemmelighedernes kammer), hvori hun undervidste 2. Års eleverne i botanik - især høre vi om hende da hun undervidste om den plante som hedder ”mandrake”. Som jeg har nævnt længere oppe, er hun selvsikker og sørge for at alle eleverne får ørevarmer på da mandrakens skrig er dødeligt. Derfor sker der intet alvorligt.
Nåja, hendes planter bliver ikke kun brugt til undervisning men også på hospitalsfløjen og i Eleksir timerne hos Snape.Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.