Avery Junior


Født: Sidst i 50’erne, eller først i 60’erne
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Avery var en troldmand, formentlig sønnen af Avery (Senior), fordelt til Slytherin kollegiet på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab. Efter hans graduation blev han dødsgardist, og deltog aktivt i kampene under Den Første Troldmandskrig. Avery ledte ikke efter hans Herre, Lord Voldemort, efter hans fald, men dette var tilgivet. Derfor deltog han igen aktivt i den næste krig, Den Anden Troldmandskrig. Under denne deltog han også i kampen under Mysteridepartamentet, hvor en række dødsgardister forsøgte at forhindre Harry i at få sin profeti at vide. Efter denne kamp blev han fængslet i Azkaban. Han var formodentlig med til Kampen om Hogwarts, men blev enten fængslet eller dræbt, da Voldemort faldt i 1998.

Under hans Hogwarts år, var han utrolig gode venner med Mulciber, der var en anden Slytherin elev. De nød ofte at spøge andre med narrestreger, der ofte kunne godt lidt over stregen. Blandet andet forsøgte Mulciber, mellem 1975-1976, at bruge mørk magi på Mary Macdonald. Avery var også gode venner med Severus Snape, hvilket Lily Evans ikke værdsatte, da hun mente, at Avery og Mulcibers humor ofte var for grov og sadistisk. I følge Sirius Black var de alle en del af “Slytherin-banden”, der senere ville blive dødsgardister. Avery, Mulciber, Severus Snape, Evan Rosier, Bellatrix Lestrange, hendes mand Rodolphus Lestrange og Wilker, var alle en del af denne ‘bande’.

Kort efter Den Første Troldmandskrig var Avery afhørt af Ministeriet for Magi, og stod oprindeligt til at dømt som dødsgardist. Sirius Black fortalte dog, at Avery var en af “dem, der snoede sig uden om”, siden han påstod, at han havde været pålagt Imperius-forbandelsen. Derfor var han ikke sendt til Azkaban. Han er formodet til at have været en af dødsgardisterne under Verdens Mesterskaberne i Quidditch i 1994, men der findes intet bevis på dette.

Avery var en af de første, til at ‘kysse’ Lord Voldemorts fødder efter hans genfødsel, ved Lille Galgebys kirkegård i 1994, med den undskyldning, at han ikke havde kigget efter sin Herre, fordi han havde troet, det var hans ‘endelige’. Han bad Voldemort, om at tilgive alle, hvor Voldemort blot svarede med Dolor, samtidig med, at han brokkede sig over deres tiltro til hans genfødsel. I 1995 søgte Voldemort profetien, der var blevet skabt om ham selv og Harry Potter. Avery fortalte han Herre, at han kunne have mulighed, for at finde denne, ved at bruge Imperius-besværgelsen på Broderick Bode. Dette forsøg fejlede, da profetier er beskyttet af besværgelser, så kun dem, de omhandler, har mulighed for at tage dem. Voldemort straffede Avery for dette.

Opdateret den 15. oktober 2014Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.