Cormac McLaggen


Født: Ukendt
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Cormac McLaggen var en troldmand som studerede på Hogwarts fra 1990 til 1997. Han var Gryffindor elev og et år ældre end Harry Potter. McLaggen familien er meget kendte i Ministeriet For Magi.
Han blev målmand for Gryffindors Quidditchhold efter Ron blev forgiftet i Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Han er beskrevet som værende stor med tykt, senet, blondt hår og grønne øjne.
Cormac var medlem af Vommeklubben, hvor han fulgtes med Hermione Granger til deres fest. Han har en berømt ”Onkel Tiberius” der var Horatio Schnobbevoms yndlingselev. Under hans syvende år prøvede Cormac at blive Målmand på Gryffindors Quidditch hold, men Ron fik pladsen. Cormac accepterede ikke sådan lige sit nederlag. I virkeligheden, viser han modsætningen til Gryffindors tapperhed: arrogance og dumdristighed. Han går rundt og surmuler og praler med at han engang åd et pund Doxy æg for at vinde et væddemål.
Som de fleste Gryffindor elever, McLaggen deltog i den endelige kamp af Anden magiske krig og kæmpede langs siden forsvarere Hogwarts. Det er ukendt, om han overlevede slaget ved Hogwarts, men da hans navn ikke var opført blandt de sårede kan det antages, at han gjorde.

Første gang man hører om Cormac McLaggen er i Harry Potter og Halvblodsprinsen (nr. 6), hvor han bliver medlem af Vommeklubben og ansøger som målmand på Gryffindors quidditchhold.

Opdateret: 24. januar 2016


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.