Hannah Abbott


Født: 1980
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Vejleder fra 1995 - nu.

En pige med lyserøde kinder, der altid har rottehaler (DVS7). Hannah er meget gode venner med Ernie Macmillan (HK11, HK15), der deler hendes hobby: at samle på Platuglekort (FP19). Både Hannah og Ernie blev vejledere i august 1995 (FO10) og sluttede sig til Dumbledores Armé oktober samme år (FO16).
Hannah havde den uheldige oplevelse at være den første på Harrys årgang, der brød sammen under presset fra U.G.L’erne og behøvede en Beroligende drik fra Madam Pomfrey efter hun brød grædende sammen i Botanik, hulkende at hun var for dum til at bestå hendes eksamer (FO27). Hun forøgede tilfældigvis en fritte til en flok flamingoer under en time i Forvandling (FO31), men hun forsvarede sig selv godt i konfrontationen med Malfoy på Hogwarts ekspressen (FO38). Hannah var fremtrædende blandt de Hufflepuff elever, der til at begynde med troede at Harry var Arvingen til Slytherin på deres andet år (HK11). På et tidspunkt i løbet af deres tredje år var Hannah overbevist om at Sirius Black kunne forvandle sig til et blomsterkrat (FA9), hvilket, set i bakspejlet, ikke var så dumt som det måske lød. Loyalitetsfølelse overfor hendes kollegie gjorde, at hun tidligt i Troldmandturneringen bar et ‘Støt Cedric Diggory!” badge (FP19). Til trods for tilfældige hændelser som disse, er Hannah og Ernie venner med Harry, Ron og Hermione.
Desværre blev Hannahs mor dræbt af Dødsgardister (HBP11) under hendes sjette år på Hogwarts. Hannah forlod Hogwarts og hun er ikke set siden.

Hannah Abbott fremstod i filmene Hemmelighedernes Kammer og Flammernes Pokal. Her blev hun spillet af Charlotte Skeoch. I HK/f havde hun en særdeles stor rolle i en af de ‘Deleted Scenes’ på dvd’en, hvor hun snakker med Ernie Macmillan om at Harry skulle have åbnet Hemmelighedernes Kammer. Hannah siger at hun altid har syntes at Harry virkede så flink (HK/f).Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.