Cassius Warrington


Født: 1977 eller 1978
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Cassius Warrington er født i Storbritanien og tidligere Slytherin elev på Hogwarts. I årene 1993-1994 blev han udnævnt til en af de tre angribere på Slytherins Quidditch hold, da Adrian Pucey gik af holdet. I 1994 siges det også, at han også prøvede at komme med i Magisk Trekamp, men blev dog ikke trukket op.

Han var blandt andet med i den inkvisitoriske gruppe, som bestod af studerende, Draco Malfoy var blandt andet en del af dem. De var blevet håndplukket af Professor Nidkjær , mens hun var rektor. Gruppen skulle sikre orden blandt eleverne på Hogwarts, dog gjorde nogle af medlemmerne brug af deres magt helt uretfærdigt over andre, som de ikke kunne lide. Medlemmerne bar et lille sølv "I" på deres kapper. Dog da Nidkjær blev suspenderet fra Hogwarts, opløste gruppen sig.

Dean Thomas beskrev ham som "ham den store kleppert fra Slytherin, der ligner et dovendyr” i Harry Potter og Flammernes Pokal.

Første gang vi hører om ham er i Harry Potter og fangen fra Azkaban og senere hen i Harry Potter og Flammernes Pokal. Efter det hører vi mere om ham i Harry Potter og Fønixordnen, hvor han var med i den inkvisitoriske gruppe.


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.