Wilkie Twycross


Født: før 1979
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Wilkie Twycross er en medarbejder i Ministeriet for Magi, og er lærer i Apparition på Hogwarts til studerende i en alder af sytten, som ønsker at lærer Spektral Transferens. Han er beskrevet som "sær, med gennemsigtige øjenvipper, tjavsede hår" af Harry Potter, efter mødet med ham. Harry Potter spekulerede på, om det var på grund af den store mængde af Sepktral Transferens.

Mange af de studerende i hans klasse i 1997 kunne ikke lide ham, og kaldte ham øgenavne som "hunde-ånde" og "møg-hoved." Måske på grund af dette, virkede Twycross en del glad for hans få gode studerende, såsom Hermione Granger .

Navnet Wilkie er et populært navn i Skotland og England. Wilkie er en diminutiv af William. J.K Rowling skulle havde fundet inspiration under Harry Potter og Halvblodsprinsen, da hun læste Wilkie Collins 'The Moonstone', så det muligt hun fik navnet derfra.
Hans efternavn Twycross er en lille landsby i Leicestershire i England. Dette navn betyder også en arkaisk form for to, så hans efternavn kunne bogstaveligt betyde en der krydser mellem to steder.

Første gang vi hører om ham er i Harry Potter og Halvblodsprinsen.


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.