Evangeline Orpington


Født: Før 1831
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Evangeline Orpington, er en heks, der enten har været halvblods eller fuldblods. I hverdagen arbejdede hun, som minister for magi, i England. Orpington er en af de mest kendte, der har været Minister for Magi. Det er b.la. Fordi at hun, var en af de første i det magiske samfund, der tænkte på at der kunne være en hemmelig afdeling på Kings Cross, til at transportere eleverne fra Kings Cross, til Hogwarts.
Orpington blev udvalgt som minister for magi, England, i år 1849. Hendes idé om at lave Hogwarts Expressen blev udført, i år 1852. Det var dog overrAskende først efter, at hun kom på den idé, at lave en skjult platform, hvor kun hekse og troldmænd kunne træde ind i. Det var platform ni trekvart.
Da hun var yngre, købte hun, som enhver anden der skal til at starte på Hogwarts, en tryllestav. Hendes var af poppeltræ, fra Ollivanders – en tryllestavs butik i Diagonalstræde.
Ikke nok med det, var Orpington, gode venner med dronning Victoria. Dronning Victoria opdagede aldrig, at Orpington var minister for magi, eller i det hele taget en heks.
Referencer:
Ingen.

Sidst opdateret: 31/03-2016Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.