Alice Longbottom


Født: Ukendt
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Alice betyder ‘Den ophøjede’. Hvad Longbottom betyder, ved man ikke.

Alice Longbottom var gift med Frank Longbottom, og sammen havde de sønnen Neville Longbottom. Alice gik på Hogwarts og var formentlig på Gryffindor-kollegiet. Hun var en meget dygtig og god auror, det samme var hendes mand.
Alice Longbottom var medlem af den originale Fønixorden, her var hun med til at kæmpe imod Lord Voldemort og hans følge, da den første troldmandskrig var i udbrud.

Alice og hendes mand, Frank Longbottom, var ofre for den værste tortur-besværgelse. Bellatrix Lestrange udførte, sammen med nogle andre dødsgardister, Doloroso-besværgelsen på Alice og Frank Longbottom. Dette blev gjort, fordi Bellatrix gerne ville have nogle oplysninger ud af dem, men selv ved at torturere dem, ville de intet sige - de var loyale til det sidste. Det endte dog med at Alice blev skør af torturen og indlagt på Skt. Mungos Hospital for Magiske Kvæstelser, hvor hun boede med sin mand, der også var blevet skør. De kan ikke huske deres søn Neville Longbottom, da ulykken skete, mens han var ganske spæd, dog besøger han dem ofte.

Man hører ikke så meget om Alice Longbottom i bøgerne. Hun er omtalt i Harry Potter og Fønixordenen, kapitel 35, hvor Bellatrix Lestrange fortæller, at hun pinte Nevilles forældre til vanvid.
I Harry Potter og Dødsregalierne, kapitel 36, er Alice Longbottom også omtalt ganske kort, dog ikke ved navn. Her fortæller Bellatrix Lestrange til Lord Voldemort, at Neville er søn af de to aurorer, Alice og Frank.

Sidst opdateret 27/01-2016Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.