Viktor Krum


Født: April-August 1976
Død: Ukendt

Skuespiller: Stanislav Ianevski

Viktor Krum er en berømt, bulgarsk Quidditch Spiller. Han er søger for det bulgarske nationale Quidditchhold. Han er en meget habil spiller. Under verdensmesterskabet i 1994 fangede han lynet. Dog tabte hans hold alligevel. Han er meget god til at lave Wronskifinten, som han demonstrerede til verdensmesterskabet. Han stoppede i 2002, da Bulgarien tabte verdensmesterskabet. I 2014 kom han tilbage på holdet, fordi at han havde et mål for livet: “Jeg vil vinde verdensmesterskabet inden jeg dør” De vandt også mesterskabet efter at have vundet over Brasilien. Derfor kunne Krum trække sig tilbage fra Quidditch.
Krum kom senere til Hogwarts med Durmstrang for at deltage i Turnering for Magisk Trekamp. Han blev valgt til at kæmpe. På Hogwarts vækkede han meget opmærksomhed. Han var dog vild med Hermione Granger, som han tog til Juleballet med hende. De holdt kontakten efter at han tog tilbage til Bulgarien.
Krum trak den kinesiske ilddrage til drage udfordringen. Han blændede den for at få sit æg. Det virkede dog ikke, men han fik sit æg. Han fik nogle minuspoint for at skade dem.
Dyndfolkudfordringen klarede han. Han skulle hente Hermione fra søen. For at få hende forvandlede han sig til en haj. Det virkede bare ikke helt. Han blev halv menneske. Halv haj. Heldigvis klarede han opgaven.
Under labyrinten blev han forbandet af den falske Skrækøje Dunder. Han klarede det dog.
Krum har kort , sort hår og er meget atletisk bygget. Hans næse er bøjet, og den har været brækket adskillige gange. Han har store buskede øjenbryn. Hans kropsbygning gør at han nemt kan flyve gennem luften. “Han fløj ikke. Han var som en fugl”
Hans stav er en af de sidste som er lavet af Gregorovitch. Den er beskrevet som en af de tykkere stave. Den er lavet af Avnbøg og har en kerne af dragehjertet fibre. Den er ubøjelig og ti og en kvart tomme.

Opdateret: 24. januar 2016


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.