Druella Rosier


Født: 1928
Død: 1955 eller senere

Skuespiller: Ukendt

Druella Rosier Black (Født Rosier, blev gift til Black navnet), var en fuldblods kvinde, som var gift med Cygnus Black III. Man kender bedst Druella for at være moderen til Bellatrix, Narcissa og Andromeda Black.
Det er ikke direkte nævnt i bøgerne, men man går ud fra, at Druella var placeret fra Slytherin, efter at der er blevet nævnt at de fleste i Black familien, blev placeret på Slytherin kollegiet. Dog med undtagelse af Sirius Black, som kom på Gryffindor.
Druella skulle måske være beslægtet til dødsgardisten Evan Rosier, dette er dog ikke blevet bevidst, eller blevet nævnt. Sirius nævner ”Jeg er den sidste i familien Black tilbage”, så derudfra går man ud fra at Druella er død, som de andre i familien Black også er.
Hun har formenligt været dødsgardist, da man hører Sirius tale om, at Druella bakkede meget op om Voldemort, og var imod mugglerfødte, noget som dødsgardister gjorde meget i.
Man går ud fra, at hun ikke havde et job, men gik hjemme. Der står i hvert fald ingen betegnelser om, at Druella skulle have været indehaver af et job.
Referencer:
Harry Potter og Fønixordenen, på familiens Black familie træ.


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.