Demelza Robins


Født: 1982
Død: Ukendt

Skuespiller: Ukendt

Demelza Robins var Gryffindorelev - et par år yngre en Harry Potter - og angriber på Gryffindors Quidditchhold. Hun siges at være god til at undgå Smashere, lave vanskelige skud og samarbejde med de andre angribere. Hun havde rødbrunt hår, brune øjne og en lettere bleg hud.

Referencer:
I træningen til en Quidditchkamp mod Slytherin i Harry Potter og Halvblodsprinsen kom Ron Weasley ved et uheld til at lave en flænge Demelzas læbe, men Harry Potter stoppede blødningerne med besværgelsen 'Episkey'.

Demelza overbragte også en besked til Harry efter frokost om at han - trods Horatio Snobbevoms indvendinger - ikke måtte deltage i Vommeklubben, men i stedet skulle til eftersidninger hos Severus Snape også i Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Sidste gang vi hører om Demelza Robins i Harry Potter og Halvblodsprinsen, er da Ron Weasley på grund af Quidditch, begynder at råbe så meget af sine holdkammerater at Demelza bryder ud i gråd.

I Harry Potter og Dødsregalierne bliver hun blev nævnt som én af de deltagende i Slaget på Hogwarts, selvom hun var mindreårig og dermed ikke havde lov til det.

Sidst opdateret: d. 24. marts 2016.


Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.