Padma Patil


Født: 1979 eller 1980
Død: Ukendt

Skuespiller: Afshan Azad

Padma Patil er en heks af indisk afstamning, som gik på samme årgang som Harry Potter, dog på Ravenclawkollegiet. Hvorvidt hun er halvblods- eller fuldblodsheks vides ikke med sikkerhed, men hun er en af delene.
På sit femte år blev Padma vejleder for hendes kollegie, Ravenclaw. Hun var medlem af Dumbledores Armé og kæmpede under Slaget om Hogwarts, 1998, hvor hun overlevede.

Udseendesmæssigt er Padma en attraktiv pige. Hun har brune øjne, mørkt langt hår, som oftest er flettet, og en fin, lysbrun hudfarve.

Personlighedsmæssigt er Padma mindre imødekommende, men dog meget flittig og intelligent. Hun er meget mere stille end hendes søster, og holder sig lidt tilbage.

Hun starter, ligesom Harry Potter, på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab i 1991, hvor hun herefter sorteres til Ravenclawkollegiet, hvilket skiller hende ad fra hendes identiske tvillingesøster, Parvati Patil.

På sit fjerde år bliver Padma inviteret med til juleballet på Hogwarts Skole af Ron Weasley. Hun klæder sig fint på i en turkis kjole, trods hun ikke var begejstret over at skulle følges med Ron. Da festen så starter, finder hun ud af, at Ron ikke gider at danse med hende, og hun droppede ham så til fordel for nogle drenge fra Beauxbatons.

På sit femte år blev Padma som oplyst, Både vejleder og en del af Dumbledores Armé. Hun blev på sit femte år lidt mere rebelsk og oprørsk, og begyndte at bryde lidt flere regler end før. Dette gjorde hun bl.a. da hun sammen med sin søster og Harry Potter ødelagde Dolora Nidkjærs højtalere rundt omkring på skolen i forsøget på at ‘lukke munden på hende’.

På sit syvende år var Hogwarts styret af dødsgardister, og det var hårdt at være elev på skolen. Der var fysisk afstraffelse, og eleverne lærte at bruge mørk magi i stedet for at forsvare sig i mod den.
På sin syvende årgang var Padma - som en del af Dumbledores Armé - en af de elever, som kæmpede imod, og som prøvede at stoppe ‘mishandlingen’ af elever.
Da Harry Potter kom tilbage i starten af maj kæmpede Padma med andre studerende og lærere mod Voldemort.

Opdateret den 25/5 2014Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.