Parvati Patil


Født: ca. 1980
Død: Ukendt

Skuespiller: Sitara Shah, Shefali Chowdhury

Gryffindor elev fra 1991 - 1998
Enægget tvilling med søsteren Padma.

Parvati har langt, mørkt hår som hun har i en langt fletning. Harry synes, på hans fjerde år, at hun var meget køn, hvor Dean Thomas anså hende og hendes tvilling til, at være de to flotteste piger på deres årgang (FP23). Til trods for dette, havde ingen af pigerne en date til Juleballet i december 1994 før meget sent, da Parvati indgik aftale med Harry, der spurgte hende efter at være blevet afvist af Cho Chanc (FP22). Harry var en temmelig skuffende date, gav kun Parvati en lille smule opmærksomhed og dermed fandt Parvati en dreng fra Beauxbatons i stedet (FP23) og var forholdsvis kold overfor Harry i ret lang tid derefter - temmelig forståeligt eftersom han havde ignoreret hendes ærgrelse over ham. Parvati var iført klæder i skrigende pink med guld armbånd og hendes hår var flettet med guld.
Parvatis bedste veninde er Lavender Brown, også fra Gryffindor. Både Parvati og Lavender er meget imponerede over Professor Trelawney og elsker Spådomstimerne.
Parvati blev medlem af Dumbledores Armé i oktober 1995 og deltog i det første møde i Hog’s Head (FO16).
Under deres sjette år, var Padma og Parvati blandt de elever, hvis forældre var så bekymrede for problemer med Dødsgardister at de næsten var ved at blive kaldet hjem fra Hogwarts.
Navnet: Parvati = navnet på en hinduistisk gudinde, ægtefællen til Shiva.
Patil = et hinduistisk begreb, brugt i Central - og Sydindien, om høvdingen af landsbyen.
Boggart: en mumie (ikke en kobra, det er kun i filmen).Links:


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.