Quodpot


Quodpot er en afart af Quidditch der blev opfundet i det attende århundrede af Abraham Peasegood, og er det mest populære magiske spil i USA.
Peasegood rejste fra USA til England og i løbet af hans rejse kom hans tryllestav i kontakt med en tromler i hans kuffert. Interaktionen resulterede i at da han tog sin tromler frem, eksploderede den i ansigtet på ham. Da Peasegood havde en livlig humor, begyndte han og hans venner at forsøge at genskabe effekten, og spillet Quodpot blev opfundet.

Spillet er centreret om Quod-boldens eksplosive egenskaber, og spilles mellem to hold med elleve spillere hver. Spillemåden er ganske simpel: spillerne forsøger at få Quod-bolden i potten i slutningen af banen, før den eksplodere. Når Quod-bolden ligger sikkert i potten, der indeholder en opløsning der stopper den i at eksplodere, gives der point til det scorende hold. Hvis Quod-bolden eksplodere, skal spilleren der holdt den imens, forlade banen.

Quodpot er uhyre populært i Nord- og Sydamerika, men kan betragtes som en minoritet i Europa, hvor størstedelen af magikere trofast forbliver tilhængere af Quidditch.

Man kan læse om Quodpot i Quidditch Gennem Tiderne.

Opdateret d. 22.09.14

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.