Nidkærs eftersidningsfjerpen


Opfundet: Året kendes ikke præcist, men engang før 1995

Nidkjærs eftersidningsfjerpen er en lang, tynd, sort fjerpen med en usædvanlig skarp spids. Når den bruges, skal den ikke bruge blæk. I stedet for, bruger den skribentens blod, mens den laver et ar i hånden på skribenten. Engang før 1995, blev denne fjerpen opfundet af en ansat i det britiske Ministerie for Magi, ved navn Dolora Nidkjær.
Fjerpennen forbinder pergamentet og bagsiden af skribentens hånd, sådan at blodet kommer ned som skrift på pergamentet, mens skriften skæres ind i bagsiden af hånden. Arret vil langsomt hele, når man stopper brugen, men hvis man begynder at skrive det samme igen, vil arret åbnes og gøres værre.
Det menes dog aldrig at hverken Cornelius Fudge, som var Minister på denne tid, eller andre ansatte i Ministeriet, nogensinde har kendt til denne fjerpen. Folk som bl.a. Percy Weasley, så hende som en meget rar kvinde der ikke kunne finde på den slags, hvilket han beskriver i et brev til Ron. Derfor har hun sandsynligvis været ene ejer af denne mørke fjerpen.
I Harry Potter og Fønixordenen (kapitel 13), blev Dolora Nidkjær ansat på Hogwarts, hvor hun havde hendes opfundne fjerpen med sig. Det første offer blev Harry Potter, for at stille sig op i klassen og protestere over at de ikke blev forberedt på at kæmpe mod Lord Voldemort, som Harry prøvede at overbevise alle om, skulle være tilbage. Her blev han sat til at bruge den sorte fjerpen, til at skrive ”Jeg må ikke lyve”, op til flere gange, hvilket gjorde skriften skarp og tydelig på bagsiden af hans hånd. Det var en typisk måde for Nidkjær at straffe eleverne på og de fik ikke lov at stoppe, før beskeden var sivet tydeligt ind, hvilket hun mente med at det skulle være knivskarpt på håndryggen.


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.