Ravenclaws diadem


Ravenclaw er Diadem, også kendt som Forsvundne Diadem af Ravenclaw, var den eneste kendte ting der engang tilhørte Rowena Ravenclaw, grundlæggeren af Ravenclaw huset på Hogwarts skole for heksekunster og troldmands skab. Det har en blå safir formet som en oval. Det diadem blev senere stjålet af hendes datter, Helena, en kendsgerning Rowena holdt en hemmelighed fra de andre stiftere indtil hendes dødsleje.

Rowena Ravenclaws Diadem, Helga Hufflepuff kop og Salazar Slytherin medaljon, der består tre af Lord Voldemorts Horcruxes.

Helena Ravenclaw, Rowena datter, i høj grad misundte den opmærksomhed hendes mor modtaget. Hun stjal hendes mors diadem, i håb om at bruge sin magt til at gøre sig klogere, og flygtede Hogwarts. Hendes mor faldt dødeligt syg og på trods af Helenas forræderi, ønskede at se sin datter en sidste gang. Rowena sendte den blodrøde Baron, en mand, der engang elskede Helena, for at finde hende. Da han indhentede hende i en skov i Albanien (den samme skov Lord Voldemort ville bruge som skjulested under sit eksil), hun gemte diadem i et hult træ. Ved hendes afvisning af at vende tilbage med ham, Baron stak hende; forfærdet over, hvad han lige havde gjort, Baronen derefter stak sig selv så godt. Det diadem blev senere fundet at være tabt (deraf navnet "det tabte diadem") og blev efterspurgt af de studerende i hundreder af år.


Århundreder senere, lykkedes det Tom Gåde (Lord Voldemord) til charme historien ud af Helenas ånd, da kendt som Den Grå Dame, spøgelse af Ravenclaw huset. Ved at lære af diadem beliggenhed, Gåde rejste til den albanske skov kort efter han forlod skolen og erhvervet diadem. Han omdannet det til hans femte Horcrux ved at dræbe en albansk bonde, og senere valgte at returnere det til det meget plads det havde stammede fra: Hogwarts.

Opdateret d. 14. juni 2014

Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.