Kvikskribler


En Kvikskribler er en speciel, magisk fjerpen, der kan sættes på et stykke papir og skrive unøjagtigt om alt der siges i dens nærhed. Det er derfor langt fra sandsynligt, at det der kommer til at stå på papiret er sandt. Den behøver ingen støtte - den skriver blot på papiret. Den kan også diktere det, som ejeren siger.
Mange mener, at den minder meget at selvskrivende Fjerpenne.
Denne fjerpen er specielt brugt af journalister, eftersom den er rigtig praktisk for dem. Den skaber spændende nyheder, og de behøver ikke selv at skrive - de kan altså fokusere 100% på at interviewe.

Rita Rivejern (Journalist på Profettidende) har en Kvikskribler, som er syregrøn. Hun opbevarer den i sin krokodilleskindshåndtAske. Inden hun skal bruge den, plejer hun at slikke på spidsen af den og derefter sætte den på papiret.
Hun er kendt for sine usande artikler, der er unøjagtige og en modsætning af den virkelige situation. Man skal dog ikke fejlvurdere Kvikskribleren. Det forekommer i 1996, at Rita Rivejerns Kvikskribler skriver sande noter, da Rita interviewer Harry Potter. Han er i hvert fald tilfreds med artiklen, da han læser den.

Rita Rivejern er opmærksom på, at alle ikke er glade for brugen af Kvikskribleren, og derfor gemmer hun den som regel for Albus Dumbledore. Hun nævner - kort efter Dumbledores død - at hun har brugt en Kvikskribler til at skrive Dumbledores biografi så hurtigt efter hans død.

Opdateret den 10. oktober 2014


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.