Slukkeren


Slukkeren er et magisk objekt, der ligner en normal sølv lighter meget. Ved et enkelt klik kan man slukke det meste lys i ens omgivelser. Klikker man igen, vil lyset komme tilbage i form af små lyskugler.
Opfindelsen er sandsynligvis opfundet af Albus Dumbledore. Man regner med, at han har lavet den før 1981.

I Harry Potter og De Vises Sten bruger Albus Dumbledore en Slukker til at slukke gadelygterne på Ligustervænget, da Hagrid skulle aflevere Harry, da han var spæd og hans forældre døde.

I 1995 (Harry Potter og Føniksordenen) udlånte Albus Dumbledore sin slukker til Skrækøje Dunder, som brugte den til at slukke lysene ved Grumsted Plads.

I 1996 brugte Dumbledore den igen for at slukke lysene ved Ligustervænget, da han skulle hente Harry Potter.

I 1997 modtog Ron Weasley Slukkeren. Han havde arvet den fra Dumbledore gennem Dumbledores testamente. Ron brugte den også til at finde tilbage til Hermione og Ron, da han var gået fra dem efter et skænderi. Det virkede til, at han med Slukkeren kunne høre dele af Harry og Hermiones samtaler, hvis de nævnte hans navn.

I 1998 brugte Ron Weasley Slukkeren, da de var fanget i Malfoys kælder. Han frigiver noget lys, som han tidligere havde taget, men fordi der ikke var nogle lamper, hang lysene blot i luften.

Opdateret den 10. oktober 2014


Tilbage


Kontakt: Danielss89@gmail.com eller raab2806@hotmail.com

Potterlexicon.com er en del af Danish Potter Network
Copyright © 2006-2007 by Potterlexicon.com
Harry Potter names, characters and indicia belongs to J.K. Rowling.